۱۴ دی ۱۳۹۱، ۱۳:۰۰

درگیری در اردوگاه آوارگان سوری در اردن/11 نفر زخمی شدند

درگیری در اردوگاه آوارگان سوری در اردن/11 نفر زخمی شدند

رسانه های خارجی از درگیری آوارگان سوری اردن با نیروهای امنیتی این کشور و زخمی شدن 11 آواره خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیه الیوم، اردوگاه آوارگان سوری در اردن موسوم به "الزعتری" شاهد درگیری آوارگان با نیروهای امنیتی اردن بود.

نیروهای ضد شورش اردن در این درگیری از گاز اشک آور استفاده کردند که زخمی شدن 11 نفر را در پی داشت. 4 نفر از این زخمی ها جوان، یک کودک و 6 زن هستند.

این درگیری پس از آن صورت گرفت که آوارگان سوری مقیم این اردوگاه به مشکلات ناشی از توزیع کمک های بشردوستانه در اردوگاه الزعتری اعتراض کردند.

آوارگان سوری مقیم کشورهای همسایه سوریه از سرما، کمبود مواد غذایی و خدمات بهداشتی و ناامنی رنج می برند که این مسئله در برخی اوقات منجر به درگیری با نیروهای امنیتی کشورهای میزبان منجر می شود.

کد خبر 1782895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha