طاهره نظم ده در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری دوره آموزشی مهارت های فرزند پروری با هدف آموزش سمن ها و تشکل های مردمی همچنین مشاوران انجمن روانشناسی استان البرز در سالن اداره بهزیستی شهرستان کرج خبر داد و گفت: شرکت کنندگان در این دوره با مباحثی از جمله اصول و مبانی رشد، سبک های فرزندپروری، سوء رفتار کودکان، علت ها و روش مواجهه با آن، روش های اصلاح و تغییر رفتار آشنا شدند.
وی افزود: در این دوره آموزشی ۴۵ نفر مدت ۳۶ساعت آموزش دیدند.
نظم ده اظهار داشت: فرزند پروری دارای تمامی ویژگی های یک کار یعنی صرف انرژی، ایجاد خستگی، فرسودگی شغلی می باشد که البته اگر به خوبی و با برنامه ریزی انجام شود، دارای اجر و لذتی بی شمار است.
وی با بیان انواع سبک های مختلف فرزند پروری و ویژگی های آن، افزود: هم اکنون خانواده ها دانسته یا ندانسته یکی از شیوه های مقتدرانه، تساهلی، قدرت طلب، ترک کننده و غیر درگیر را در تربیت فرزندان خود به کار می گیرند اما سبک مقتدرانه بهترین سبک شناخته شده از نظر روانشناسان و کارشناسان این حوزه است.
وی با اشاره به ویژگی های این سبک تربیتی گفت: در این شیوه قوانین داخل منزل به فرزند آموزش داده می شود و در نتیجه به مرور زمان، فرزندان به افرادی مسؤولیت پذیر تبدیل می شوند.
نظم ده افزود: اگر این شیوه تربیتی به درستی اجرا گردد، فرزندان توانایی اظهار نظر در امور مختلف را یافته و فضای خانه و زندگی را محیطی گرم و دلپذیر می یابند.
وی تاکید کرد: که والدین و خانواده ها با آموزش و فراگیری نحوه صحیح تربیت فرزند و درک پویایی های زندگی، به شادابی و سلامت هر چه بیشتر کانون گرم خانواده بیافزایند.
نظر شما