به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد مهدی راشدی نوری امروز در خطبه های نماز جمعه چالوس، یکی از شاخصه های جنگ نرم فرهنگی را ترویج لباسهای مبتذل در بین اقشار مردم دانست و گفت: باید مسئولان در برخورد با مراکز تولید و عرضه لباسهای مبتذل جدی تر باشند.
وی، دلیل پیدایش انقلاب اسلامی را پایبندی به مسائل دینی و اعتقادی عنوان کرد و افزود: دشمن درصدد است تا با ترویج ابتذال، اعتقادت دینی و ارزشی جامعه را سست کند که همه آحاد ملت بایستی در مقابل این توطئه ها ، دغدغه و بیداری و بصیرت داشته باشند.
خطیب نماز جمعه شهرستان چالوس با اشاره به سالروز 19 دی 56 قیام خونین حوزه و مردم قم اظهار داشت: درج مقاله توهین آمیز در کیهان، شهادت سید مصطفی خمینی و ترویج ظلم و ستم باعث قیام خونین مردم و حوزه قم شد تا در ادامه شاهد شکل گیری موج عظیم بیداری در کشور و آغازگر حرکت انقلاب اسلامی شود.
وی افزود: فصل مشترک در 19 دی 56 و هم در نهم دی 88 نشان دهنده رابطه عمیق مردم با ولایت و رهبری است و مردم اجازه کوچکترین توهین به امام و ولایت و روحانیت را نخواهند داد.
راشدی نوری در بخش دیگر از خطبه های نماز جمعه چالوس با قدردانی از رزمایش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در آبهای نیلگون خلیج فارس عنوان داشت: اقتدار نیروی دریایی و تامین امنیت و صلح و آرامش در مرزهای دریایی کشور باعث ترسو نامیدی دشمن شده است.
نظر شما