به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی عربپور در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمان یکی از عوامل موثر در سلامت اجتماعی جامعه را حفظ حرمتها و حریمهای اجتماعی دانست و گفت: ضروری ترین این موارد رعایت عفت عمومی توسط تک تک اعضای جامعه است.
وی تصریح کرد: امروز به برکت انقلاب شاهد حضور تاثیرگذار همراه با عفت عمومی زنان در جامعه هستیم و اگر در این میان افرادی کج روی می کنند باید با آنها برخورد قانونی صورت گیرد.
امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: فعالیتهای زنان و جامعه باید همراه با رعایت حجاب و عفت عمومی باشد و در این مسیر نظارت لازم باید صورت گیرد و باید جلوی برخی بدحجابی را در جامعه گرفت.
وی افزود: امروز زنان در زمینه های فرهنگی، علمی و تحقیقاتی حضور مطلوب دارند و این حضور باید با رعایت مرزها ادامه یابد.
وی گفت: اسلام برای کرامت زنان ارزش قائل شده است و زن را انسانهایی شریف و دارای ارج و قرب بالا دانسته که باید حریمش حفظ شود.
حجت الاسلام عرب پور ادامه داد: دشمنان اسلام از دیر باز سعی داشتند حجاب را کم ارزش کنند و سالروز 17 دی که نماد کشف حجاب در جامعه در زمان طاغوت است نماد این مسئله است.
وی گفت: دشمن در جنگ فرهنگی و تهاجمی که در این عرصه آغاز کرده است سعی دارد حجاب را در جامعه کمرنگ کند و در آن زمان نیز رضا خان به دستور اربابان انگلیسی خود درصدد این امر بود.
وی گفت: دشمن از راههای مختلف در صدد ضربه به انقلاب ایران به عنوان سرآمد حکومت اسلامی در جهان است و تحریمهای صورت گرفته نیز نمودی از این سیاستها است.
امام جمعه موقت کرمان با اشاره به اینکه ملت با تحریمهای غرب بیگانه نیست گفت: غرب از ابتدای انقلاب با تحریم و جنگ درصدد ضربه به کشور بود و امروز نیز جنگ اقتصادی را آغاز کرده است که در این زمان نیز ملت ایران هوشیار و گوش به فرمان ولی امر مسلمین است.
وی در ادامه به رزمایش ولایت 91 اشاره کرد و گفت: این رزمایش نشان دهنده توانمندیها و قابلیتهای نظامی ایران است و بار دیگر اقتدار نیروهای نظامی را به رخ دشمنان کشاند.
وی با اشاره به آمادگی ایران برای مقابله با هر گونه دست درازی به مرزهای کشور گفت: آمادگی نیروی دریایی ایران در این رزمایش غرور برانگیز است.
وی گفت: جوانان ایرانی در عرصه های مختلف سرآمد هستند و دشمن نیز از پیشرفتهای علمی و نظامی ایران هراسان است.
وی با اشاره به ترور دانشمندان ایرانی گفت: دشمن در مقابل توسعه و پیشرفتهای ایران وامانده است و سعی در انجام ترورهای کور دارد اما نمی داند در مقابل ترور احمدی روشن جوانان ایرانی مصمم تر و مقتدرانه تر به راه و مسیر پر صلابت خود ادامه می دهند.
نظر شما