پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۳۹

شفیعی ها:

مهمترین وظیفه مسئولان فرهنگی تقویت حوزه رسانه ای است

مهمترین وظیفه مسئولان فرهنگی تقویت حوزه رسانه ای است

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین مهمترین وظیفه مسئولان فرهنگی را تقویت حوزه رسانه ای عنوان کرد و گفت: فضای رسانه ای استان بسیار ارزشمند بوده و زمینه راه اندازی سرای روزنامه نگاران برای ارتقاء کیفی فعالیت رسانه ای کاملا فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین شفیعی ها در مراسم گشایش سرای روزنامه نگاران استان که ظهر شنبه با حضور محمد جعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و احمد عجم استاندار برگزار شد اظهارداشت: خوشبختانه فضای رسانه ای بسیار خوب و قابل قبولی در استان فراهم شده که ضرورت راه اندازی سرای روزنامه نگاران را دو چندان می کرد.

شفیعی ها گفت: امیدواریم با راه اندازی این موسسه فرهنگی و با همکاری مجموعه فعالان رسانه ها ظرفیت کارها بیشتر شود که در کنار راه اندازی مرکز علمی کاربردی هنر این ظرفیت افزایش خواهد یافت.

    

وی افزود: مهمترین وظیفه مسئولان فرهنگی تقویت حوزه رسانه ای است که امروز با این حرکت می توان به ارتقاء کیفی کار امیدوار شد اما مرحله بعدی در موفقیت امور حضور موثر و مشارکت رسانه های استانی در فعالیتهاست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: بزودی و در بهمن ماه امسال مرکز علمی، کاربردی هنر توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان راه اندازی خواهد شد که خلاء های موجود در کیفی سازی فعالیتها برطرف خواهد شد.

شفیعی ها یادآورشد: در سال آینده تلاش می کنیم با راه اندازی رشته خبرنگاری و روزنامه نگاری به کیفی سازی فعالیت خبرنگاران کمک بیشتری شود و زمینه تحصیل علاقمندان این رشته بویژه خبرنگاران جدید در مراکز علمی فراهم شود.

مجید امرایی مدیرعامل سرای روزنامه نگاران کشور هم در این مراسم گفت: قزوین هفتیمن استانی است که این رسا در آن راه اندازی شده است و امیدواریم بتواند در کیفی سازی فعالیتها نقش خود را بخوبی ایفا کند.

    

امرایی بیان کرد: سرای روزنامه نگاران محلی برای پیشبرد اهداف نظام بویژه در امور پژوهیشی و آموزشی است.

این مسئول یادآورشد: در حال حاضر در سرای روزنامه نگاران یک هزار و 600 نفر به صورت رسمی و 800 نفر غیر رسمی عضو هستند و فعالیت می کنند.

کد خبر 1783783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha