پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۵۸

حاشیه نگاری از مراسم افتتاحیه؛

سالن مراسم بزرگترین مخزن گازی خاورمیانه سیستم گرمایشی ندارد

سالن مراسم بزرگترین مخزن گازی خاورمیانه سیستم گرمایشی ندارد

قم - خبرگزاری مهر: سردی سالن سخنرانی رئیس جمهور در مراسم افتتاح بزرگترین مخزن ذخیره گازی خاورمیانه به دلیل فقدان گاز طبیعی، تعجب حاضرین در جلسه را در پی داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر شنبه بزرگترین مخزن گاز طبیعی کشور و خاورمیانه با حضور محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در منطقه سراجه قم به بهره برداری رسمی رسید که این مراسم با حاشیه‌هایی همراه بود.

سالنی که برای سخنرانی رئیس جمهور در نظر گرفته شده بودند فاقد گاز طبیعی و سیستم گرمایشی بود و اینکه این سالن که در بزرگترین مخزن ذخیره سازی خاورمیانه از گاز طبیعی برخوردار نبود، برای حاضران در جلسه غیر منتظره بود.

سالن سخنرانی رئیس جمهور به قدری سرد و فاقد هرگونه وسایل گرمایشی بود که مجری برنامه قبل از شروع برنامه آرزو کرد سالن گرم شود و از حاضرین خواست اگر سردتان است "ها" کنید تا گرم شوید.

قرار بود این مراسم ساعت 9 صبح برگزار شود که نزدیک ساعت 12 ظهر بود که رئیس جمهور و هیئت همراه وارد سالن شدند البته دلیل تاخیر رئیس جمهور بدی آب و هوا جهت پرواز بالگرد اعلام شد و احمدی نژاد هم بعد از حضور در سالن سخنرانی از حاضرین به دلیل این تاخیر عذرخواهی کرد.

در مدت تاخیر ایجاد شده برای ورود رئیس جمهور مقامات و مسئولان کشوری و استانی که در سالن منتظر حضور احمدی نژاد بودند چندین بار اقدام به ترک سالن کردند.

خبرنگاران استان قم که از ساعات ابتدایی صبح برای پوشش این مراسم مهم در محل پروژه حاضر شده بودند به علت شرایط خاص منطقه که امکان دسترسی به اینترنت نبود خواستار بردن تلفن همراه خود جهت قرائت خبر به سالن سخنرانی بودند که با مخالفت مسئولان حراست این مراسم مواجه شدند که این امر اعتراض شدید خبرنگاران قمی را در پی داشت و حتی این مسئله را با استاندار قم مطرح کردند که استاندار خواستار رسیدگی به این موضوع شد. این درحالی بود که خبرنگاران همراه رئیس جمهور که از تهران آمده بودند مشکلی برای بردن تلفن همراه خود به سالن سخنرانی نداشتند.

کد خبر 1783929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha