پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ دی ۱۳۹۱، ۱۷:۳۸

زیرگذر امام علی مهریز بازگشایی می شود

زیرگذر امام علی مهریز بازگشایی می شود

مهریز - خبرگزاری مهر: زیرگذر امام علی مهریز که چند ماهی از مسدود شدن آن می گذرد، پایان همین هفته باز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره راه و شهرسازی مهریز از آغازعملیات آسفالت پرترددترین مسیرهای ییلاقی استان یزد یعنی زیرگذر امام علی مهریز خبر داد و اظهار داشت: زیرگذر امام علی(ع) مهریز به عنوان راه دسترسی به روستاهای خوش آب و هوا، ییلاقی و سرسبز شهرستان مهریز از جمله منشاد، میانکوه، دامگاهان و تنگ چنار از پرتردد ترین مسیرهای ییلاقی استان به شمار می‌رود و پس از احداث زیر گذر آن که چندین ماه هم به طول کشید، بالاخره پیمانکار این طرح عملیات آسفالت آن را آغاز کرد.

وی عنوان کرد: در صورتی که مشکل حادی به وجود نیاید، آسفالت آن تا پایان همین هفته تکمیل و زیرگذر برای تردد مسافران باز خواهد شد.

جمشیدی ضمن قدردانی از صبر و شکیبایی مردم در تکمیل شدن این طرح افزود: با آغاز طرح نیز برای رفاه حال مسافران و همشهریان راه دسترسی فرعی در نظر گرفته شده بود.

جمشیدی ضمن قدردانی از پیگیری های فرماندار مهریز برای تکمیل این طرح، با بیان اینکه فاضلاب جمع آوری آبهای سطحی برای زیرگذر احداث شده است، اظهار داشت: یک میدان در خروجی زیرگذر و یک میدان نیز در ورودی زیرگذر احداث شده است.

به گزارش مهر، نماینده مردم مهریز در مجلس شورای اسلامی نیز دستوری از وزیر راه و شهرسازی مبنی بر اختصاص اعتبار برای تکمیل این جاده و دو بانده کردن آن گرفته است.

کد خبر 1784023

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha