پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۳۷

ولی نژاد در گفتگو با مهر:

پدیده بدحجابی با تهاجم فرهنگی عجین شده است

پدیده بدحجابی با تهاجم فرهنگی عجین شده است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: امروز پدیده بدحجابی با تهاجم فرهنگی دشمنان عجین شده است.

حجت الاسلام نورالله ولی نژاد با اشاره به سالروز فرمان کشف حجاب رضاخانی به ریشه های بدحجابی و بی حجابی اشاره و اضافه کرد: برخی دلایل بد حجابی ناشی از غفلت و عدم آگاهی نسبت به مسئله حجاب است.

وی اظهار داشت: همچنین یک گروه نیز بر اساس چشم و هم چشمی به پدیده بی حجابی و بدحجابی دامن می زننند.

وی عنوان کرد: علاوه بر این گروه دیگری هستند که با آگاهی نسبت به پدیده بدحجابی گرایش دارند و بنوعی می خواهند یک واکنش منفی به جامعه نشان دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان بیان داشت: با توجه به اینکه بحث کشف حجاب را رضاخان آغاز کرد و مقاومتها در این زمینه سبب ناکامی این طرح شده بود، ولی آثار سوء آن را همچنان شاهد هستیم.

حجت الاسلام ولی نژاد یادآورشد: امروزه شیطنت و شرارتهایی نیز از سوی دشمنان در قالب تهاجم فرهنگی نیز به پدیده کشف حجاب اضافه شده است.

وی افزود: دشمن همه راهها را امتخان کرد ولی نتیجه ای نگرفت و به این نتیجه رسید که تنها راه پیروزی،ِ تهاجم فرهنگی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان عنوان کرد: ترویج بی حجابی یا بدحجابی یکی از ابزارهای دشمنان است و امیدواریم در این راه نیز به شکست کشیده شود.

کد خبر 1784314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha