پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۵۳

تا پایان سال جاری/

روستاهای دارای طرح هادی در طرقبه شاندیز مصوب خواهند شد

روستاهای دارای طرح هادی در طرقبه شاندیز مصوب خواهند شد

طرقبه - خبرگزاری مهر: رﺋﯿﺲ ﺑﻨﯿﺎد ﻣﺴﮑﻦ طﺮﻗبه ﺷﺎﻧﺪﯾﺰ ﮔﻔﺖ: از 42 روﺳﺘﺎی ﺑﺎﻻی 20 ﺧﺎﻧﻮار شهرستان، 40 روﺳﺘﺎ دارای طﺮح ھﺎدی ھﺴﺘﻨﺪ و ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎن ﺳﺎل ﺟﺎری ﺗﻤﺎﻣﯽ روﺳﺘﺎھﺎ دارای طﺮح ھﺎدی ﻣﺼﻮب می شوند.

محمود پوریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پروژه مسکن مهر در کشور ما اقدام درست و سنجیده ای بود که باعث شد زمین از بورس بازی خارج و مسکن به صورت انبوه ساخته شود.

رﺋﯿﺲ ﺑﻨﯿﺎد ﻣﺴﮑﻦ طﺮﻗﺒﮫ ﺷﺎﻧﺪﯾﺰ ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ ﺷﺎﺧﺺ طﺮحهای ھﺎدی در خراسان رضوی تصریح کرد: ﺷﺎﺧﺺ اﺳﺘﺎن 85 درﺻﺪ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ اﺳﺖ و خوشبختانه اﯾﻦ شاخص ﻋﺪدی در طﺮﻗﺒﻪ ﺷﺎﻧﺪﯾﺰ 10درﺻﺪ اﺳﺖ.
 
پوریان به ضرورت اتمام خدمات دستگاه های خدمت رسان در مسکن مهر این شهرستان اشاره کرد و گفت: ادارات خدماتی براساس قانون موظفند اقدامات زیربنایی خود را همگام با ساخت و ساز واحدهای مسکونی انجام داده و به محض اتمام و تحویل واحدها نسبت به ارائه خدمات به طور همزمان اقدام کنند.
 
وی ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ تسریع در روﻧﺪ ﻣﻘﺎومﺳﺎزی ﻣﻨﺎزل شهری و روﺳﺘﺎﯾﯽ بیان کرد: ﺑﻨﯿﺎد ﻣﺴﮑﻦ طﺮﻗﺒﻪ ﺷﺎﻧﺪﯾﺰ ﺑﺎ ﭘﯿﮕﯿﺮی اھﺪاف ﮐﻠﯽ ﺳﺎزﻣﺎن، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﺎﺧﺖ و بهسازی ﻣﺴﮑﻦ های شهری و روﺳﺘﺎﯾﯽ را در دستور کار خود قرار داده و در حال حاضر ﺑﯿﺶ از 3هزار و ٧۵٠ ﻣﻨﺰل روﺳﺘﺎﯾﯽ ﻣﻘﺎومﺳﺎزی ﺷﺪه و دو ھﺰار و 160 واﺣﺪ روﺳﺘﺎﯾﯽ ﻧﯿﺰ ﭘﺎﯾﺎﻧﮑﺎر درﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮده اﻧﺪ.
 
کد خبر 1784488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha