پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۷ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۲۸

اخبار فیلم فجر/

رسانه‌های خارجی به جشنواره فیلم فجر می‌آیند

رسانه‌های خارجی به جشنواره فیلم فجر می‌آیند

حضور رسانه های خارجی در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، فراخوان سومین کنفرانس بین‌المللی هالیوودیسم و معرفی داوران مجمع هنرمندان خراسان مهمترین اخبار امروز فیلم فجر هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رسانه‌های خارجی فعال در ایران برای حضور در سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر استقبال گسترده ای کرده اند.

با توجه به انتشار فراخوان و دعوت از نمایندگان رسانه های گروهی برای حضور در این دوره ازجشنواره فجر، از سوی دفتر روابط عمومی علاوه بر همراهی و استقبال گسترده و چشمگیر رسانه های داخلی در موعد مقرر شاهد تقاضای گسترده نمایندگان رسانه های خارجی فعال در ایران برای پوشش این رویداد بزرگ سینمایی بودیم.

بیش از 110 خبرنگار و گروه خبری و تصویری تقاضای شرکت در جشنواره داده اند که این موضوع با هماهنگی اداره کل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرایی می شود.

جشنواره فجر با هدف فضاسازی برای سیر تکاملی و ارتقاء سینمای ایران و با رویکردهایی چون "ظلم ستیزی"، "عدالت خواهی"، "حقوق بشر"، "مقاومت و بیداری اسلامی"، "معضل تروریسم" و"بیداری ملت ها در جهان" مقارن با سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، در قالب مسابقه سینمای ایران و جهان برگزار می‏ کند و قطعا انعکاس ابعاد برگزاری و ارزش ها و زیبایی های سینمای ایران در این بازه زمانی از طریق رسانه های خارجی مهم است.

میزبانی بیش از 40 سالن سینمایی از برنامه های این رویداد مهم فرهنگی است. برپایی نشست های گفتگو با هنرمندان و سینماگران کشور، حضور ده ها مهمان خارجی متشکل از مدیران سینمایی و هنرمندان و فیلمسازان مستقل جهان، برپایی شانزدهمین بازار بین المللی فیلم فجر، برگزاری سومین کنفرانس هالیوودیسم و سینما در قالب نشست هم اندیشی متفکران و پژوهشگران ایران و جهان، برپایی نشست مقدماتی اتحادیه فیلمسازان کشورهای غیرمتعهد و ده ها برنامه دیگر در کنار نمایش وعرضه بهترین تولیدات و محصولات سال سینمای ایران از جمله برنامه های این دوره این رویداد بزرگ فرهنگی و سینمایی است که بازتاب رسانه ای آن کارکردها و تاثیرات گسترده فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را به همراه خواهد داشت.

اسامی تعدادی از رسانه های خارجی متقاضی شرکت در سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر به شرح زیر است: روزنامه واشنگتن پست، روزنامه لس‏آنجلس تایمز و خبرگزاری آسوشیتدپرسAP از آمریکا، روزنامه فایننشال‎تایمز و مؤسسه عکس ایمپکت از انگلستان، خبرگزاری AFP از کشور فرانسه، خبرگزاری آناتولی، تلویزیون هلال و تلویزیون TRT از کشور ترکیه.

خبرگزاری کونا و تلویزیون الکوت از کشور کویت، خبرگزاری صدای افغان، تلویزیون تمدن از کشور افغانستان، خبرگزاری بلومبرگ و تلویزیون APTN از آمریکا، رادیوتلویزیون NHK از ژاپن، تلویزیون الجزیره از قطر، تلویزیون CCTV و تلویزیون فونیکس از چین، تلویزیون ماهواره‏ای الفرات، تلویزیون الغدیر، تلویزیون المسار، تلویزیون ماهواره‏ای بلادی، تلویزیون سپیده کردستان، تلویزیون الاتجاه، شبکه ماهواره‏ای گلی کردستان.

تلویزیون ماهواره‏ای الرشید از عراق، تلویزیون الان از امارات، تلویزیون ARD از آلمان و ترکیه، تلویزیون روسیاالیوم و تلویزیون آسیا از روسیه، تلویزیون المنار، تلویزیون آسیا، تلویزیونLBC ، تلویزیون المیادین از لبنان، تلویزیون فلسطین الیوم از فلسطین، رادیو ARD از المان، روزنامه نویه‌زوریشر سایتونگ از سوئیس، رادیو دویچلاندفونک از آلمان ، روزنامه دارالخلیج از امارات، خبرگزاری آلمان، خبرگزاری شین‌هوا از چین، خبرگزاری UPI از آمریکا، روزنامه ماینیچی از ژاپن و ...

فراخوان سومین کنفرانس بین المللی هالیوودیسم منتشر شد

متن فراخوان به این شرح است: سومین کنفرانس بین المللی هالیوودیسم طی روزهای 14 لغایت 19 بهمن با حضور سینما گران، هنرمندان، منتقدان ‌و صاحب نظران داخلی و خارجی در هتل آزادی تهران برگزار خواهد شد.

موضوعات:
- هدف از تولید فیلم های ضد ایرانی و ضد اسلامی
- راهکارهای مقابله با سینمای سلطه
- سینمای هالیوود و صهیونیسم
-1  اقتصاد هالیوود
-  بررسی جریان پول در صنعت فیلم هالیوود
-     هالیوود و قدرت اقتصادی آن در جهت اهداف غیر اخلاقی
-2 نقش سینمای مستقل در بیداری جهان:
-    بررسی جنبه های مختلف جنبش اشغال در آمریکا و اروپا
-   رویکردهای جهت حمایت جنبش اشغال وال استریت
- استفاده از سینما جهت گسترش موج بیداری جهانی
 - 3 هالیوود و ارزش های انسانی:
-   دارونیسم و لیبرالیسم
-   سوء استفاده از زنان و عدم همخوانی آن با ارزشهای خانواده
-   هالیوود و خانواده
-   به انحراف کشاندن هویت انسانی و ارزش های دینی
- انسانیت زدایی از روابط و اخلاق زدایی از زندگی انسان
- 4  هالیوود و گسترش خشونت:
- خشونت مدرن و تروریسم
 - تحریک برخورد میان ادیان و ملت ها
5-  آینده جهان از نگاه هالیوود:
 -هالیوود و آخر الزمان
 - برداشت های متفاوت از آینده و جهان
6- بحث درباره تولیدات سینمایی ایران هراسی در هالیوود:
- آرگو
- دیکتاتور
- غیر قابل تصور  
- شمارش معکوس اورشلیم 
- 300
به سه مقاله برتر به ترتیب 3 میلیون، 2 میلیون، 1میلیون جوایز نقدی تعلق خواهد گرفت و مقالات در کتاب چاپ خواهد شد.
مهلت ارسال مقالات تا 30 دی ماه خواهد بود.علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با دبیرخانه کنفرانس به شماره تلفن: 33966196 تماس بگیرند. همچنین می توانند از طریق ایمیلinfo@hollywoodism.org با دبیرخانه کنفرانس در تماس  بوده و یا به وب سایتwww.hollywoodism.org مراجعه کنند.  

داوران مجمع هنرمندان خراسان در جشنواره فجر معرفی شدند

رضا کیانیان، سیدهادی منبتی جواد اردکانی، امیر قادری، مهدی یمینی، جواد مهدوی عادلی و احمد کاوری هیات داوری مجمع هنرمندان خراسان در سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر شدند.
 
روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر با اعلام این خبر ضمن اعلام آمادگی حضور در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر هیات هفت نفره ایی را برای داوری این مجمع معرفی کرد. اعضای این هیات عبارتند از رضا کیانیان، سیدهادی منبتی جواد اردکانی، امیر قادری، مهدی یمینی، جواد مهدوی عادلی و احمد کاوری
 
 سی و یکمین جشنواره بین المللی فجر، به منظور توسعه تعامل سازمانها ، وزارتخانه ها و نهاد های دولتی و بخش خصوصی با هنر- صنعت سینما و هنرمندان فعال در این حوزه، هر ساله بخش" تجلی اراده ملی"را با مشارکت دستگاه های مربوطه و از طریق اهدای جوایز نقدی و غیر نقدی به سینماگران و فیلم های شرکت کننده در جشنواره برگزار می کند.
 
سازمان سینمایی کشور، مقارن با سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سی و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را در قالب مسابقه سینمای ایران و جهان از تاریخ 12 لغایت 22 بهمن ماه 1391 به دبیری محمدرضا عباسیان برگزار می کند. 
کد خبر 1784536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha