بیژن مولایی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با آلودگی هوا در شهرستان فیروزکوهافزود: این آلودگی در فیروزکوه فقط در حد هشدار بوده و بحرانی نیست، غلظت آلودگی در فیروزکوه کم بود که جریان باد در بعد از ظهر شنبه 16 دی ماه آلودگی را کاملاً از این شهرستان دور کرده است.
وی بیان داشت: سیستم جریان بادی که از غرب وارد کشور شده است، این روند آلودگی را کاهش خواهد داد و حتی هوای آلوده تهران را نیز دور خواهد کرد، ولی در حال حاضر هنوز در تهران هوای آلوده مستقر است.
این مسئول ادامه داد: تعطیلی روز شنبه 16 دی ماه در فیروزکوه اضطراری نبوده، این آلودگی ناشی از دی اکسید کربن، فرآورده های سوختی، ذرات معلق شن و خاک که ناشی از کارخانه های سیمان و تأمین ماسه و همچنین غبار محلی بوده است که معمولاً این آلودگیها شیمیایی نیست.
فیروزکوه از نقاط پاک در سطح آسیا و کشور
وی گفت: در فیروزکوه نباید شاهد این آلودگیها باشیم، چون جزو یکی از نقاط پاک کشور هستیم، سازمان جهانی اتمسفر و مرکز آلودگی هوا در چند نقطه آسیا در ارتفاع هزار متری آلودگی را آزمایش کردند که فیروزکوه جزو پاکترین نقاط آسیا شناخته شده است و به همین دلیل آنها تصمیم گرفتند، مرکز آلودگی هوا را در "امین آباد" نصب کنند که اداره هواشناسی فیروزکوه متصدی آن است.
مولایی در پایان اضافه کرد: فیروزکوه به دلیل اینکه در گودی قرار دارد معمولاً ذرات گرد و خاک و غبارهای محلی به خصوص در فصل زمستان به دلیل سنگینی و فشار هوا در سطح شهرستان ته نشین می شود که به دلیل اضافه شدن کار خانه ها نسبت به قبل در این شهرستان این آلودگیها بیشتر شده است.
نظر شما