پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۰۵

نژاد فلاح:

جشنواره ورزشی فجر موجب انسجام و تقویت روح ورزش در بین جوانان می شود

جشنواره ورزشی فجر موجب انسجام و تقویت روح ورزش در بین جوانان می شود

شهرری - خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران بیان داشت: تاکنون جشنواره ای در سطح جشنواره فجر 91 برگزار نشده است، اینگونه جشنواره ها موجب انسجام و تقویت روح ورزش در بین جوانان خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه ستاد برگزاری جشنواره بزرگ "فجر" استان تهران صبح دوشنبه با حضور محمد حسین نژاد فلاح مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، حجت الاسلام سید صالح یاسینی مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران و امام جمعه خاوران و دیگر رؤسای ادارات ورزش و جوانان حوزه ها و شهرستانهای استان تهران در شهرستان ری برگزار شد.

محمد حسین نژاد فلاح در این مراسم بیان داشت: توسعه امور ورزشی و همچنین سوق دادن نوجوانان و جوانان به سمت ورزش یکی از مهم ‌ترین اقداماتی است که مسئولان ورزشی باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

وی ادامه داد: سوق دادن نوجوانان و جوانان به سمت ورزش آنان را از بسیاری از آسیبهای اجتماعی دور کرده و می ‌تواند در سلامت روحی و جسمی آنان نقش تأثیرگذاری داشته باشد.

برنامه ‌های بسیاری در دهه فجر تدارک دیده شده است

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با اعلام اینکه برای تحقق این مهم در دهه فجر برنامه ‌های بسیاری در زمینه ورزش تدارک دیده شده است، عنوان داشت: برگزاری جشنواره ورزشی فجر 91 در استان تهران بهترین فرصت برای استعداد یابی، ایجاد پایگاه های قهرمانی و ایجاد شادی و نشاط در بین جوانان است و تاکنون چنین جشنواره ای در این سطح برگزار نشده است و اینگونه جشنواره ها موجب انسجام و تقویت روح ورزش در بین جوانان خواهد شد.

وی افزود: دهه فجر انقلاب اسلامی سال روز پاسداشت رشادتها و جانفشانی ملت قهرمان ایران درمواجهه با مشکلات است، از این رو جشنواره ورزشی فجر 91 در این برهه حساس که دشمنان در پی ایجاد جنگ نرم در کشور هستند، می تواند وحدت و همدلی در بین قشر جوان و ورزش دوست را دو چندان کند.

عرصه های ورزشی بهترین فرصت خدمت رسانی صادقانه به ملت است

مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران و امام جمعه خاورشهر نیز در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جهان پهلون تختی، گفت: عرصه های ورزشی بهترین فرصت خدمت رسانی صادقانه به ملت و به ویژه جوانان است.

حجت الاسلام سید صالح یاسینی اضافه کرد: در شهرستانهای تهران مناطق محروم و در عین حال ورزش دوست وجود دارد که با صرف هزینه و زمان می توان استعدادهای سرشاری را کشف و به این عرصه معرفی کرد.

وی عنوان کرد: رؤسای ادارات ورزش و جوانان شهرستانها ارتباط خود را با ائمه جمعه، فرمانداران و مسئولان بیشتر کنند تا زودتر به اهداف دست پیدا کنند و هرچه در زمینه های شناخت و پرورش جوانان گامهای مفیدی برداشته شود، استحکام کشور و نظام در مقابل آسیبها بیشتر خواهد شد.

در این نشست، مسئولان حوزه ها، معاونان اداره کل استان و رؤسای ادارات ورزش و جوانان شهرستانهای تهران نسبت به اقدامات انجام شده در زمینه آمادگی هیئتهای ورزشی برای حضور با شکوه ورزشکاران این مناطق در جشنواره فجر 91، مطالب و گزارشی از روند فعالیتهای خود در این زمینه را بیان کردند.

همچنین در پایان جلسه، مقرر شد جلسه بعدی ستاد برگزاری جشنواره فجر استان تهران، ساعت دو بعدازظهر روز دوشنبه 25 دی ماه در اداره کل ورزش و جوانان برگزار شود.

اداره کل ورزش و جوانان استان تهران هم اکنون دارای چهار حوزه در سطح شهر تهران و 12 اداره ورزش و جوانان در سطح شهرستانهای این استان است.

کد خبر 1785606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha