به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر لبافی، صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان امنیت شغلی کارگران را صد در صد تضمین می کند و برای تحقق این امر به دنبال تقویت و حفظ بنگاه های اقتصادی است.
حفظ و تقویت بنگاه اقتصادی
وی با تاکید بر اینکه کارگر و کارفرما باید در کنارهم به توسعه و رونق اقتصاد کمک کنند، ادامه داد: هرگونه تنش و اختلاف میان کارگران و کارفرما در روند تولید بنگاه اقتصادی و پیشرفت نظام اسلامی اخلال ایجاد می کند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی تاکید کرد: همچنین شوراهای اسلامی کار نیز باید در این شرایط حساس در کنار مدیران بنگاه های اقتصادی قرار گرفته و به عنوان بازوی مدیریت به حل و فصل مشکلات و چالش های پیش رو بپردازند
وی تاکید کرد: اتحاد و همدلی و تلاش جمعی در محیط کار از جمله عواملی است که ضمن حفظ بنگاه اقتصادی و کمک به تولید راه را برای عبور از تحریم ها و فشارهای دشمن هموار خواهد کرد.
نقش موثر کارگران در رونق اقتصاد
وی یادآور شد: امروز ایران اسلامی در شرایط تحرم های اقتصادی به سر می برد و بدون ترید در این زمینه کارگران به عنوان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی چرخ های اقتصاد این کشور را می چرخانند.
وی ادامه داد: کارگران یکی از دلسوزان جنگ اقتصادی هستند و به خوبی می دانند که امروز دشمن با تحریم های خود درصدد ایجاد جنگ روانی و مقابله با توسعه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نظام اسلامی است.
نظر شما