پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ دی ۱۳۹۱، ۱۳:۲۵

سه هزار کیلومتر از جاده های فارس خط کشی می شود

سه هزار کیلومتر از جاده های فارس خط کشی می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: مرحله سوم خط کشی محورهای مواصلاتی حوزه استحفاظی استان فارس با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 300 میلیون تومان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان فارس با اعلام این خبر گفت: استان فارس با اجرای طرح خط کشی مرحله سوم در جاد ه های استان به پیشواز سفرهای نوروزی رفته تا با آمادگی بیشتر، سفری ایمن را برای مسافرانی که به این استان می آیند به ارمغان آوریم.

عزیزاله روشن افزود: خط کشی در جاده های استان به ترتیب اولویت راه های شریانی ؛ اصلی ، بزرگراه وفرعی صورت می پذیرد.

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان فارس ادامه داد: خط کشی مرحله سوم توسط پنج اکیپ خط کشی انجام می پذیرد و تا 25 اسفند ماه سال جاری نیز ادامه می یابد.

روشن اظهار داشت: در این طرح جاده های شهرستان های کازرون، نورآباد، جهرم، نی ریز، قیر و کارزین، سپیدان و... خط کشی می شوند.

وی یادآورشد: سه هزار کیلومتر از جاده های فارس در این طرح خط کشی می شوند که تا 25 اسفند انجام می پذیرد.

کد خبر 1786541

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha