پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ دی ۱۳۹۱، ۱۷:۳۳

عفو بین الملل خواستار پایان محاکمه های غیر عادلانه در مصر شد

عفو بین الملل خواستار پایان محاکمه های غیر عادلانه در مصر شد

سازمان عفو بین الملل با اشاره به تشکیل دادگاههای نظامی برای غیر نظامیان در مصر، خواستار برچیده شدن این دادگاهها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الحیات، سازمان عفو بین الملل با صدور بیانیه ای از ادامه تشکیل دادگاههای نظامی در مصر انتقاد کرد.

عفو بین الملل در این بیانیه، از مقامات مصری خواسته است یک عکاس رسانه ای را که در دادگاه نظامی محاکمه می شود، آزاد کنند، زیرا به اعتقاد عفو بین الملل، این محاکمه عادلانه نیست.

حسیبه حاج شعراوی مدیر اجرایی سازمان عفو بین الملل در خاورمیانه و شمال آفریقا بیان کرد: تشکیل دادگاههای نظامی برای افراد غیرنظامی اساسا عادلانه نیست و زمان آن فرا رسیده است که مقامات مصری به این اقدامات پایان دهند.

کد خبر 1786806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha