به گزارش خبرنگار مهر،حجت الاسلام اسماعیل حسینی مقدم بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری هفته وقف در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر، در خصوص بدهی ارگانهای مختلف به اوقاف فارس، گفت: بیشترین بدهکار برخی از دستگاه های نظامی در خصوص پادگانها هستند.
وی تصریح کرد: در بحث اختلاف با منابع طبیعی نیز حدود 400 هکتار مورد بحث است که با تشکیل یک کارگروه این اختلاف تا پایان سال برطرف می شود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان فارس در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر، در خصوص میزان اراضی اوقافی استان فارس نیز افزود: در این خصوص آمار دقیق و رسمی در اختیار نیست اما حدود یک میلیون هکتار در کل استان فارس عرصه های وقفی است.
حجت الاسلام حسینی مقدم در خصوص فعالیت های اوقاف فارس در بخش بهداشت و درمان نیز تاکید کرد: در حال حاضر بیش از سه میلیارد تومان هزینه دارو و خدمات درمانی توسط اوقاف و امور خیریه فارس پرداخت شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی از برنامه های هفته وقف نیز تصریح کرد: افتتاح بیش از 50 پروژه عمرانی، برگزاری همایش مشترک وقف و روحانیت، برگزاری محفل انس با قرآن، برگزاری همایش بزرگ یاوران وقف از جمله مهمترین برنامه های هفته وقف در استان فارس است.
کمبود درآمد وقف نسبت به موقوفات فارس
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه درآمد وقف نسبت به موقوفات این استان ناچیز است، گفت: طبق برنامه های از پیش طراحی شده در استان فارس باید سالانه حدود 16 میلیارد تومان درآمد از طرف موقوفات باشد که طی چند ماه گذشته از سال جاری رقمی حدود هشت میلیارد تومان محقق شده است.
حجت الاسلام حسینی مقدم یادآور شد: این درآمد در حالی محقق شده که درآمد موقوفات استان فارس در سال گذشته حدود 8.5 میلیارد تومان بوده است.
نظر شما