پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ دی ۱۳۹۱، ۲۰:۰۸

صفایی‌بوشهری:

پروژه راهسازی شیف - گناوه 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

پروژه راهسازی شیف - گناوه 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

بوشهر - خبرگزاری مهر: قائم مقام وزیر و مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت: پروژه راهسازی شیف - گناوه 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صفایی‌بوشهری عصر سه‌شنبه در بازدید از پروژه راهسازی شیف گناوه اظهار داشت: توسعه راه و بزرگراه در سطح استان در سال‌های اخیر با کیفیت مطلوبی انجام شده و این روند در سال جاری تداوم دارد.

وی توجه به کیفیت پروژه‌های راه و شهرسازی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با نظارت‌های مستمر و پیگیری‌های لازم، پروژه‌های در دست اجرا را بر اساس برنامه‌ زمان‌بندی و با کیفیتی مطلوب تحویل دهیم تا مردم بتوانند از آنها استفاده مطلوب‌تری ببرند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به اهمیت پروژه شیف گناوه، خاطرنشان ساخت: اجرای این پروژه می‌تواند در کاهش مسیر بین این دو نقطه، کاهش میزان ترافیک جاده‌ای، تسهیل در حمل و نقل و عبور و مرور و همچنین در پدافند غیرعامل نقشی مهم داشته باشد.

وی به خصوصیات این مسیر اشاره کرد و ادمه داد: این پروژه به طول 88 کیلومتر و در قالب 9قطعه تعریف شده است که در حال حاضر 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

صفایی‌بوشهری با بیان اینکه فاصله بوشهر تا گناوه 30 کیلومتر کاهش می یابد، تصریح کرد: با راه‌اندازی این مسیر فاصله مرکز تا شمال استان 30کیلومتر کمتر می‌شود و شاهد افزایش ایمنی و کاهش زمان سفر خواهیم بود.

وی با بیان اینکه این محور تاثیر به‌سزائی در تجارت، صنعت و صید و صیادی خواهد داشت، گفت: امیدوار هستیم که این طرح به‌زودی تکمیل و تقدیم مردم ولایت‌مدار بوشهر شود.

مشکلی از نظر ماشین‌آلات راهداری و نیروهای راهدار در بوشهر نداریم

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر نیز گفت: حفظ و نگهداری راه‌ها یکی از مهمترین برنامه‌هایی است که در دستور کار داریم و برای این مهم تلاش‌های بسیار زیادی صورت گرفته که تلاش همه کارکنان مدیریت راه‌داری، بازبودن مسیرهای تردد است.

نادر پروانه در ادامه از تجهیز سخت‌افزاری و نیروی انسانی مدیریت راهداری استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان ساخت: از لحاظ ماشین‌آلات راهداری و نیروهای راهدار هیچ‌گونه مشکلی در استان بوشهر وجود ندارد.

وی با اشاره به آمادگی اکیپ‌ها در راهداری زمستانی بیان کرد: حدود 280 نفر راهدار در هفت راهدارخانه کنارتخته،دریا قلی، شبانکاره، تنگ ارم، دلوار، کاکی و عسلویه و همچنین ادارات شهرستانی برازجان، گناوه، دیلم، جم، بوشهر، کنگان، دیر و دشتی مستقر شده اند.

مدیریت راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر ادامه داد: کل ماشین آلات این اداره کل 239 دستگاه است که شامل سبک، سنگین و نیمه سنگین است که به صورت شبانه روزی آماده خدمات رسانی به مردم شریف ایران اسلامی خواهند بود.

وی خاطرنشان ساخت: برای خدمات‌رسانی به مردم در همه ساعات شبانه‌روز تلاش می‌کنیم تا مردم مشکلی برای عبور و مرور و همچنین حمل و نقل در محورهای مختلف نداشته باشند.

کد خبر 1786919

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha