به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، حجت الاسلام علي ثقفي در جمع دانشجويان دانشگاه علم و صنعت و در سلسله نشست هاي بسيج دانشجويي پيرامون انتخابات رياست جمهوري با عنوان (گام بلند) با اشاره به مبحث فرآيند تحقق اهداف اسلامي در ديدگاه مقام معظم رهبري، گفت : مقام معظم رهبري در اين مساله بر بحث اسلامي شدن كارگزاران حكومتي در نظام اسلامي تاكيد بسيار كردند.
وي افزود : براي انتخاب كانديداي اصلح بايد معيارهاي خاص را در نظر گرفت و بايد مسير انقلاب را از ابتدا تاكنون به درستي بشناسيم تا راه را به درستي بپيماييم.
ثقفي تصريح كرد : سخنان مقام معظم رهبري در مورد اسلامي شدن كارگزاران نظام يكي از بنيادي ترين سخنان ايشان است كه در چند سال پياپي در ماه مبارك رمضان در جمع مسئولان نظام ايراد فرموده اند و اين سخنان مهم بدان معناست كه ما هنوز دولت اسلامي مورد نظر خودمان را تشكيل نداده ايم و اگر مسئولان در فرمايشات رهبري دقت كافي داشته باشند راه را پيدا مي كنند اما متاسفانه بهانه گيران همواره به دنبال بهانه گيري هستند و نمي خواهند به راه درست تن بدهند.
اين استاد دانشگاه گفت : مشكل ما اين است كه بسياري از مسئولان ما هنوز توحيد تشريعي را نمي شناسند و الا شعار جدايي دين از سياست نمي دادند و تمام مباحث از همين جا شروع مي شود.
ثقفي افزود : گفتمان عدالت، معنويت و آگاهي از جمله مواردي است كه مقام معظم رهبري به صورت متعدد مطرح كرده اند اما متاسفانه به درستي به آن عمل نشد و پس از 8 سال و يا به تعبيري 16 سال عده اي به صورت طلبكارانه با مردم مواجه مي شوند و ادعاي خوردن داروي تلخ مي كنند ولي دوران اين حرفها گذشته است.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اين كه 500 هزار ميليارد تومان در دست دولت 8 سال گذشته بود، گفت : ما اكنون فقط در تهران بر اساس آماري، 250 هزار ليسانسيه بيكار داريم و آنگاه عده اي مشكل اصلي دانشجويان را آزادي مي دانند.
وي با طرح اين سوال كه آيا پس ازگذشت 25 سال از انقلاب حكومت موفقي داشتيم يا نه، افزود : براي پاسخ به اين سوال نمي توان اصل دين يا حكومت ديني را ناكارآمد دانست بلكه مي توان مشكلات را از مسئولان يا حاكماني كه در دولت هاي مختلف بر سر كار بودند، دانست.
اين استاد دانشگاه با تشريح مراحل هشدارهاي مقام معظم رهبري به مسئولان نظام در مورد تهاجم فرهنگي و مسائل اقتصادي و معيشتي مردم، گفت : رهبري در ادامه روند هشدارها و رهنمودهاي خود به مسئولان در سال 80 از مردم خواستند كه مسئولان و حكومت را نقد كنند و پيش از آن نيز در سال 74 و اوج شعارهاي سازندگي ان دوران را دوراني خطرناك دانستند كه لغزش ها و بحران ها بيشتر در اين دوران به وجود مي آيد و پس از آن در سال 76 و 77 بحث ثروت هاي باد آورده و به وجود آمدن طبقه جديد را مطرح كردند.
وي با اشاره به تعابير طوفاني رهبري در مورد مبارزه با مفاسد اقتصادي و اين كه ايشان فرمودند " گويا در ميان مسئولان ما مسابقه رفاه طلبي و زراندوزي در گرفته است، افزود : پس از اين همه تاكيد، بحث مبارزه با مفاسد اقتصادي فقط محدود به جلسه سران قوا شده كه با كمردرد آقايان تعطيل مي شود.
ثقفي تصريح كرد : طبق نظرسنجي ها 90 درصد مردم از مبارزه با مفاسد اقتصادي مايوس شده اند و متاسفانه كسي كه متهم به مفاسد كلان در شركت دخانيات شده بود با توصيه رئيس جمهور آزاد مي شود و چرك هايي كه بر دستان وگفتار برخي مسئولان بسته نشان مي دهد كه آنان نمي توانند با مفاسد مقابله كنند.
وي با اشاره به اين كه امروز كشور در مرحله تشكيل دولت اسلامي قرار گرفته است، گفت : دنيا طلبي مسئولان در باطن بحث توسعه اقتصادي و قدرت خواهي در باطن توسعه سياسي ظهور يافت و امروز روز به صحنه آمدن مردم است و تا زماني كه حركت هاي مناسبي براي به صحنه آوردن مردم نداشته باشيم نمي توانيم انتخابي درست انجام دهيم.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اين كه موفقيت ما در طول اين 25 سال كم نبوده است، افزود : اگر بخواهيم روحيه مشاركت عمومي در مردم به وجود بيايد بايد مردم را به تشكيل دولت اسلامي دعوت كنيم و اگر انشاءالله دولتي اسلامي روي كار آمد بايد براي اسلامي تر شدن قوه قضائيه نيز در آن حدي كه مي توان كار كرد، اقداماتي انجام داد.
نظر شما