به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عباسعلی سلیمانی در خطبه های این هفته نماز جمعه در مصلی قدس زاهدان با تسلیت رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: پیامبر (ص) برای اقامه عدل، ستیز با ستمگران، یاری رساندن به ستم دیدگان و کمک به محرومان مبعوث شدند.
وی با اشاره به اینکه خداوند تمام فضلیت های هستی را از سر موهبت به پیامبر اکرم (ص) عطا فرموده است، گفت: حضرت محمد مصطفی (ص) به عنوان یگانه گیتی عالم بشریت برای انسان ها رحمت و برکتی بی مانند است.
وی افزود: پیامبر عظیم الشان اسلام آفریده شدند تا انسانیت را با زیباترین و جامع ترین چهره و دقیق ترین معنای خود در سیمای عالم تجسم ببخشند و فرشتگان در برابر عظمت این بزرگوار به سجده در آیند.
امام جمعه زاهدان بیان داشت: حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری مبعوث شدند تا انسان ها را از پلیدی، زشتی و خواهش های نفسانی و از تعصبات قومی، قبیله و عقیدتی نجات دهند.
وی همچنین گفت: عبادت و بندگی مهمترین خصوصیت امام حسن مجتبی (ع) محسوب می شود به گونه ای که این بزرگوار در هنگام راز و نیاز با خداوند متعال رنگ رخسارشان به زردی می گرایید.
نظر شما