به گزارش خبرگزاری مهر، آیین زنگ هوای پاک با حضور فرماندار، رئیس اداره محط زیست و جمعی از مسئولان شهرستان ساوجبلاغ ظهر یکشنبه در مدرسه صادقین هشتگرد برگزار شد.
فرماندار ساوجبلاغ در این آیین خطاب به دانش آموزان گفت: باید شما دانش آموزان از همین حالا در حفاظت از محیط زیست خود مشارکت داشته باشید.
علی حدادی با بیان اینکه وظیفه اصلی شما دانش آموزان علم آموزی و احترام به معلم و بزرگترهاست، افزود: محیط زیست به عنوان یکی از ارکان تاثیرگذار در زندگی انسانها مطرح است و تلاش برای حفظ آن وظیفه همگان است.
وی ادامه داد: آموزش اهمیت حفظ محیط زیست و مراقبت از آن درسنین کودکی منجر به نهادین شدن فرهنگ حفاظت از محیط زیست می شود.
فرماندار ساوجبلاغ نقش کودکان و نوجوانان را در متوجه کردن والدین در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی به عنوان عاملی در کاهش آلودگی هوا را متذکر شد.
در ادامه زنگ هوای پاک توسط فرماندار و رئیس اداره حفاظت محیط زیست ساوجبلاغ نواخته شد.
حاضران در پایان از کاردستی و نقاشی دانش آموزان و سیستم هوشمند آموزش محیط زیست و هوای پاک بازدید کردند.
نظر شما