به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین دهنوی پیش از ظهر دوشنبه در جمع بانوان شهرستان نهاوند درسالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند اظهار داشت: موضوع سبک اسلامی زندگی به عنوان یکی از موارد مورد تاکید مقام معظم رهبری، موضوعی بسیار مهم است و ارتباط مستقیم با زندگی فرد و آینده جامعه دارد.
حجت الاسلام دهنوی گفت: متاسفانه تاکنون در دانشگاه ها و مراکز فرهنگی و تربیتی کشور به این موضوع به صورت کامل پرداخته نشده است.
وی افزود: در غرب برای ازدواج، پسر و دختر خودسرانه و بدون اجازه و نظر خانواده عمل می کنند اما در کشور اسلامی ما، خانواده در روند و نقش گیری ازدواج نقش تعیین کننده ای دارد.
کارشناس مذهبی صدا وسیما با تاکید بر اینکه والدین باید فرزندان خود را نسبت به مسائل اخلاقی و رفتاری آگاه نمایند، گفت: متاسفانه ازدواج های مدرنی که در کشور ما به سبک غربی شکل می گیرد، نتیجه مثبتی در بر ندارد.
حجت الاسلام حسین دهنوی اظهار داشت: متاسفانه در برخی نقاط کشور سخت گیریهای غلط والدین در مورد ازدواج، جوانان را دلسرد می کند که باید این باورها را تغییر داد.
وی گفت: اسلام برای 90 درصد نظریه های روانشناسان و جامعه شناسان غربی که در سخنرانی ها و کتاب هایشان مطرح می شود آموزه های مختلف دارد که طبق تاکید مقام معظم رهبری باید سبک زندگی اسلامی در زندگی ها جاری شود.
استاد دانشگاه قم افزود: تجسس در اسلام حرام است در حالی که در جوامع غربی رفتن سر کیف و وسایل شخص دیگر را خلاف اخلاق می دانند.
وی ابراز امیدواری کرد روزی فرا رسد که آموزه های دینی نصب العین زندگی مردم شود چون همه مشکلات مردم ریشه در دوری از دین دارد.
نظر شما