به گزارش خبرنگار مهر، سردار ابراهیم کریم خانی ظهر دوشنبه در دیدار با جانبازان پلیس اردبیل تصریح کرد: از این تعداد 105 نفر کادر و مابقی به صورت وظیفه مشغول به خدمت هستند.
وی با بیان اینکه از جمله محورهای عقیدتی نیروی انتظامی تکریم جانبازان و آزادگان است، اضافه کرد: هدف از به کارگیری این افراد نیز در راستای تکریم جانبازان بوده است.
کریم خانی اضافه کرد: به منظور تکریم خانواده های جانبازان، آزادگان و شهدای ناجا برنامه های متنوعی در طول سال برگزار می شود که از آن جمله بازدید هفتگی از خانواده های شهدای نیروی انتظامی است.
وی همچنین اعزام خانواده های شهید به سفرهای زیارتی، تامین اقلام ضروری سبد کالا و تهیه مسکن را از جمله دیگر اقدامات این دستگاه اجرایی به منظور تکریم خانواده های شهید و جانباز برشمرد.
فرماندهی انتظامی نیروی انتظامی استان با بیان اینکه این دستگاه اجرایی 184 شهید تقدیم انقلاب کرده است، ادامه داد: از این تعداد 25 نفر از کارکنان و مابقی پرسنل سرباز بوده است.
وی افزود: نیروی انتظامی در تمامی برنامه های یادواره شهدا با حضور در برگزاری برنامه بخشی از دین خود را به شهدای اسلام ادا کرده است.
کریم خانی معتقد است امنیت و آرامش امروز در سایه رشادت و ایثار شهدا بوده و ضروری است با پاسداشت ارج و منزلت شهدا با آنها تجدید پیمان کرد.
نظر شما