به گزارش خبرگزاری مهر، ماموران فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان کهنوج با انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی از انتقال یک محموله مواد مخدر از شرق کشور مطلع شده و موضوع را به تیم عملیاتی یگان تکاوری 144 شهرستان قلعه گنج اعلام کردند.
ماموران یگان تکاوری پس از شناسایی مسیر تردد قاچاقچیان، یک دستگاه وانت پیکان متعلق به قاچاقچیان را پس از عبور از مرز سیستان و بلوچستان در محور رودبار- کهنوج توقیف کردند.
تکاوران پلیس کرمان در این عملیات و بازرسی از خودروی توقیفی 81 کیلو گرم ماده مخدر از نوع حشیش جاسازی شده کشف و یک قاچاقچی را دستگیر و تحویل دستگاه قضایی دادند.
دستگیری سه قاچاقچی در بم
فرمانده نیروی انتظامی بم گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی بم، هنگام کنترل خودروهای عبوری به دو دستگاه تریلر مشکوک شده و آنها را متوقف کردند.
سرهنگ هادی ثمره افزود: ماموران انتظامی کامیون اول که با بارنامه پفک و بیسکویت از زاهدان عازم شیراز بود مورد بازرسی قرار گرفت و ماموران انتظامی موفق شدند 252 کیلو تریاک در بطری های نوشابه جاسازی شده در کابین راننده را کشف کردند.
فرمانده نیروی انتظامی بم اظهار داشت: پلیس در بازرسی تریلر دوم موفق شد از پله های قسمت بار،بیش از 41کیلو گرم تریاک جاسازی شده را کشف کند.
وی تصریح کرد: در این دو عملیات سه قاچاقچی دستگیر و تحویل دستگاه قضایی شدند.
کشته شدن دو نفر بر اثر تصادف در کرمان
عصر روز یکشنبه یک دستگاه پراید در بلوار امام علی شهر کرمان جنب دانشگاه آزاد، از مسیر خود منحرف و واژگون شد.
راننده خودرو به شدت مجروح شد که در هنگام انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
همچنین یکشنبه شب نیز یک دستگاه وانت پیکان هنگام تردد در خیابان هزارو یک شب جنوبی شهر کرمان با یک نفر عابر پیاده برخورد کرد که بر اثر این برخورد عابر پیاده مجروح و به بیمارستان منتقل شد که علیرغم تلاش کادر درمانی، این جوان 26 ساله بعلت شدت جراحات جان خود را از دست داد.
بنا به اعلام پلیس راهور، بی توجهی به جلو هنگام راننگی از سوی راننده وانت علت حادثه گزارش شده است.
نظر شما