پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۵۷

درباره مصونیت نیروهای آمریکایی تا آخر سال تصمیم می گیریم

درباره مصونیت نیروهای آمریکایی تا آخر سال تصمیم می گیریم

رئیس جمهوری افغانستان در سخنانی اعلام کرد که این کشور تا آخر سال درباره اعطای مصونیت قضایی به نیروهای آمریکایی تصمیم گیری می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، حامد کرزای در سخنانی گفت: تصمیم در این باره که آیا افغانستان بر اساس توافقنامه امنیتی به نیروهای آمریکایی مصونیت قضایی بدهد یا خیر تا آخر سال 2014 گرفته خواهد شد.

کرزای که در یک کنفرانس مطبوعاتی در کابل صحبت می کرد، افزود: این موضوع تحت بررسی است و هشت تا 9 ماه طول خواهد کشید تا در این باره به توافق برسیم.

رئیس جمهوری افغانستان در عین حال از مخالفت دولت افغانستان با طرح اولیه آمریکا درباره مصونیت نیروهای آن کشور خبر داد و اضافه کرد که دور دوم این گفتگوها امسال برگزار خواهد شد.

در همین رابطه کرزای در سفر اخیر خود به آمریکا با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا موارد مربوط به توافق امنیتی را مورد بررسی قرار داد، اما درباره موضوع مصونیت نیروهای آمریکایی وی موافقت با آن را منوط به تصمیم گیری در دولت افغانستان و نظام سیاسی این کشور کرد.

کد خبر 1790818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha