به گزارش خبرنگارمهر، حسین محمد پورزرندی در مراسم قرعهکشی جوایز خوشحسابی پرداختکنندگان عوارض شهرداری تهران با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به شهرداری کمک کرد که درآمدهای لازم برای اداره شهر را محقق کند، افزود: با تغییرات سیستم مالی در شهرداری، میتوان هر ماه به شهروندان گزارش کاملی ارائه داد.
وی با بیان اینکه برای مدیریت هزینه باید مدل «حداقل از دغدغه تا بهبود» پیدا شود، اظهار کرد: شناسایی و دستهبندی مشکلات و برنامهریزی برای حل آنها، دغدغه است و عمل به این برنامهها به معنای بهبود خواهد بود.
پورزرندی با اشاره به اینکه کل بودجه شهرداری تهران در سال 84 معادل 1000 میلیارد تومان بود، گفت: 400 میلیارد تومان از این رقم معادل 40 درصد بودجه به پرداخت حقوق و مزایا و بودجه جاری اختصاص داشت.
وی ادامه داد: در حالی که بودجه شهرداری در حال حاضر 11 برابر شده است، تنها 18 درصد از این رقم به حقوق و مزایا و هزینههای جاری اختصاص دارد؛ به این ترتیب علیرغم گسترش حجم مالی در شهرداری، هزینهها به همان میزان افزایش نداشته است.
معاون مالی و اداری شهردار تهران با اشاره به تاثیر افزایش تورم اخیر بر افزایش هزینههای نگهداشت شهر، خاطر نشان کرد: هماکنون حدود 30 تا 40 درصد در این هزینهها افزایش رخ داده و این در حالی است که شهرداری تهران کل این مبالغ را تقبل میکند.
به گفته پورزرندی، سالانه 280 میلیارد تومان در اختیار اتوبوسرانی و 120 میلیارد تومان در اختیار شرکت بهرهبرداری مترو قرار میگیرد.
وی در ادامه در تشریح اقداماتی که برای تحقق اقتصاد مقاومتی در شرایط فعلی انجام شده است، گفت: در این مقطع زمانی هیچ پروژه نیمه تمامی در شهر تهران متوقف نشده و با مدیریت شهردار تهران تمامی این پروژههای بزرگ تا پایان این دوره مدیریت شهری به سرانجام میرسد.
معاون مالی و اداری شهردار تهران با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای پیشگیری است، اظهار کرد: پیگیریهای لازم برای جلوگیری از اختلال در پروژههای عمرانی انجام شده و پرداخت مطالبات پیمانکاران در حال پیگیری است.
وی به نقش شهروندان در تامین اعتبارات لازم برای فعالیتهای عمرانی پایتخت اشاره کرد و گفت: شهروندان میتوانند با پرداخت به موقع عوارض، به این موضوع کمک کنند؛ هر چند کل عوارض شهری معادل شش تا هفت درصد نیازهای شهرداری تهران است.
معاون مالی و اداری شهردار تهران در ادامه با اشاره به ضرورت سرمایهگذاری برای توسعه مترو، یادآور شد: در چند سال اخیر 1100 میلیارد تومان سرمایهگذاری در مترو انجام شده که استمرار این روند میتواند ابزاری برای مقابله با مشکلاتی همچون آلودگی هوا باشد.
25 تا 30 درصد شهروندانی فیش عوارض شهری پرداخت کردند
همچنین مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران هم در این مراسم با اشاره به برنامه جامع درآمدهای پایدار در شهرداری از سال 86 و گفت: برابر این برنامه، مقرر شد که سالانه پنج درصد بر میزان درآمدهای پایدار شهر افزوده شود.
وی با بیان اینکه کل درآمدهای پایدار پایتخت در سال 84، معادل 217 میلیارد تومان بود، گفت: این رقم در سال 90 به 1500 میلیارد تومان رسیده و 33 درصد کل درآمدهای شهرداری را شامل میشود.
وی با اشاره به پرداخت عوارض نوسازی، پسماند و کسب و پیشه توسط شهروندان اظهار کرد : تاکنون 524 هزار شهروند تهرانی معادل 25 تا 30 درصد کسانی که امسال فیش عوارض دریافت کردهاند، نسبت به پرداخت بهای عوارض شهری اقدام کردهاند.
وی خاطر نشان کرد : در ششمین دوره قرعهکشی جوایز خوشحسابی پرداختکنندگان عوارض شهرداری تهران مجموعا 1533 جایزه به خوشحسابانی که به قید قرعه عوارض خود را تا آذر ماه پرداخت کردهاند، تعلق خواهد گرفت.
نظر شما