به گزارش خبرگزاری مهر، صبحگاه عمومی فرماندهی انتظامی شرق استان تهران صبح سه شنبه با حضور کارکنان یگانهای انتظامی، ستادی و پلیسهای تخصصی در ستاد فرماندهی استان برگزار شد.
سرهنگ جمال نیکجو در این مراسم گفت: پلیس جمهوری اسلامی ایران با پلیس سایر کشورهای غربی تفاوت ماهوی دارد، زیرا پلیس ایران تحت لوای پرچم اهل بیت(ع) و زعامت ولی امر مسلمانان جهان حضرت آیت الله خامنه ای قرار دارد.
وی در ادامه با تبریک حلول ماه ربیع الاول از برقراری نظم و امنیت در ایام عزاداری ماههای محرم الحرام و صفر قدردانی کرد.
این مقام انتظامی سپس با بیان فرازی از نهج البلاغه به اخلاق حسنه در پلیس اشاره و به تشریح پلیس در نظام مقدس جمهوری اسلامی پرداخت.
لزوم توجه همه یگانهای انتظامی شرق استان تهران به بحث تأمین امنیت اجتماعی
وی با اشاره شعار سال مطرح شده از سوی فرماندهی ناجا و توجه به برنامه های متنوع و مختلف نیروی انتظامی، تصریح کرد: همه یگانهای انتظامی شرق استان تهران بایستی همگام با دیگر ارکان نظام به بحث تأمین امنیت اجتماعی توجه خاص کنند.
جانشین فرماندهی شرق استان تهران در ادامه با تأکید بر نظم و امنیت از همه مسئولان خواست در حوزه کاری خود نظم و انضباط را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهند.
وی سپس به تقویت تقوا در پرسنل اشاره کرد و با توجه به تلاشهای کارکنان عقیدتی سیاسی در بحث پویایی مراسم مذهبی گفت: نماز اول وقت به خصوص نماز جماعت، موجب تحکیم بنیه اخلاق و تقوی الهی در کارکنان خواهد شد.
نظر شما