بیژن قبائی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برنامه ها و اقدامات این نهاد در هفته هوای پاک از اجرای طرح برخورد با خودروهای دودزا در این هفته خبر داد و گفت: این طرح در راستای کاهش آلودگی هوا با همکاری پلیس راهور کرج اجرایی می شود.
وی افزود: در راستای اجرای این طرح در هفته هوای پاک، پلیس با استقرار در نقاط پر تردد و خیابانهای مختلف سطح شهر از جمله میدان طالقانی، بلوار موذن، میدان کرج و سه راه گوهردشت اقدام به جریمه و برخورد قاطع با خودروهای دارای نقص فنی و دودزا و همچنین کنترل جدی معاینه فنی خودروها خواهد کرد.
وی در خصوص سایر برنامه های این نهاد در هفته هوای پاک اظهار داشت: آموزش مباحث آلودگی هوا در مدارس با همکاری آموزش و پرورش، برگزاری مسابقه کلاژ در مقطع ابتدائی و برگزاری مسابقه عکاسی در مقطع راهنمایی از جمله برنامه ها و اقدامات در روز اول این هفته بود.
قبائی همچنین برگزاری همایش حقوق محیط زیست در صنایع، برگزاری جلسه هم اندیشی با قضات در خصوص بررسی قوانین مربوط به بحث هوا و آلودگی های زیست محیطی و همایش پایش را از دیگر برنامه های این هفته در شهرستان کرج اعلام کرد.
نظر شما