پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۳۱

جمیع:

کد شبنم بر روی 72 هزار قلم کالا در خراسان جنوبی نصب شد

کد شبنم بر روی 72 هزار قلم کالا در خراسان جنوبی نصب شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از الصاق کد شبنم بر روی بیش از 72 هزار قلم کالای مشمول این طرح در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جمیع صبح سه شنبه در جمع اعضای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، اظهارداشت: از ابتدای اجرای طرح شبنم تاکنون در استان 72 هزار و 606 فقره الصاق کد شبنم بر روی کالاهای استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه مرحله دوم طرح شبنم از دی ماه جاری در استان آغاز شده است، افزود:  طی این مدت 18 هزار و 262 مورد الصاق بارکد طرح شبنم بر روی کالاهای مشمول این طرح نصب شده است.

وی اضافه کرد: این طرح به منظور جلوگیری از فروش کالای قاچاق و حمایت از تولیدات داخل اجرایی شده است.

جمیع با اشاره به اینکه این طرح تاثیر بسزایی در حمایت تولیدات داخلی استان در مرحله اول نیز 54 هزار و 344 فقره الصاق طرح شبنم بر روی کالاهای مشمول طرح انجام شده است.

وی به برگزاری پنج جلسه کمیته پیشگیری از ورود کالای قاچاق برگزار شده است، افزود: این جلسات 24 مصوبه در برداشته است.

جمیع در خواستار رفع مشکلات صادرکنندگان ایرانی و افغانی شد و گفت: در این راستا نشست های متعددی با حضور تیم هایی تجاری افغانستان برگزار می شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استان نوپای خراسان جنوبی برای توسعه اقتصادی نیازمند رفع شکلات صادراتی در این استان است، گفت: در این راستا باید مشکلات پیش روی صادرات استان رفع شود.

کد خبر 1791711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha