پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ دی ۱۳۹۱، ۸:۳۴

عابدی در گفتگو با مهر:

تئاتر کودک در سبد فرهنگی خانوار جایی ندارد

تئاتر کودک در سبد فرهنگی خانوار جایی ندارد

شاهرود-خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی بخش کودک و نوجوان دهمین جشنواره تئاتر بسیج شاهرود گفت: متاسفانه تئاتر کودک در سبد فرهنگی خانوار جا ندارد.

حسن عابدی در گفتگو با مهر ضمن ابراز تاسف از اینکه تئاتر کودک در سبد فرهنگی خانوار جایی ندارد، افزود: امیدوارم دهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج کشور در شاهرود تلنگری باشد برای مردم تا تئاتر کودک را جدی بگیرند.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان شمالی تصریح کرد:  تئاتر کودک پر مخاطب، با جلا و رنگ و... است و ما می‌توانیم با کمک آن به تعالیم دینی نیز بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: امروزه بسیاری از کارها و برنامه‌های کودک ما بدلیل ارزش والایی که دارند حتی مورد توجه بزرگسالان هم قرار می‌گیرند.

عابدی ادامه داد: تئاتر کودک علیرغم همه پتانسیل و ظرفیتی که دارد، اما بسیار محجور و مظلوم واقع شده است.

دبیر اجرایی بخش کودک و نوجوان دهمین جشنواره تئاتر بسیج شاهرود با اشاره به کارهای راه یافته به این جشنواره گفت: 10 کار خوب از کارگردان‌های مطرح کشور در زمینه تئاتر کودک و عروسکی به شاهرود آمده‌ و حتی برخی از آنها در جشنواره‌های مختلف رتبه‌های بالایی را کسب کرده‌اند.

دبیر علمی جشنواره های تئاتر رضوی  ترکیب خوب داوری را یکی دیگر از شاخصه‌های این جشنواره ذکر کرد و افزود: پتانسیل‌ها، قابلیت‌ها و توجه ویژه شاهرودی‌ها به مقوله تئاتر و هنرهای نمایشی باعث شده تا امروز شاهد برگزاری شایسته این جشنواره در این شهر باشیم و بسیار خوش بین هستم که در روز اختتامیه از این آزمون سربلند بیرون خواهند آمد.

عابدی در خاتمه تاکید کرد: از برنامه‌ریزی این جشنواره بسیار خشنود هستم و مطمئنم که مدیریت مطمئن و شایسته این جشنواره، خاطره خوبی را در اذهان حاضرین در جشنواره به یادگار خواهد گذاشت.

شایان ذکر است که حسن عابدی فارغ التحصیل هنرهای نمایشی، تالیف شش عنوان کتاب در حوزه تئاتر و ادبیات، نویسندگی برگزیده جهان اسلام بخش نمایشنامه کودک، داوری جشنواره‌های ملی، منطقه‌ای و استانی و  کارگردانی نمایش‌های "جزیره، اطلس های لگدمال شده، ترانه سرزمین من، کمدی شب سیزدهم و عشق آباد" و... را در کارنامه خود دارد.

کد خبر 1792159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha