پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ دی ۱۳۹۱، ۸:۳۵

محمدی با مهر مطرح کرد:

بهبود مبلمان شهری ساحل گناوه برای ایام نوروز

بهبود مبلمان شهری ساحل گناوه برای ایام نوروز

گناوه – خبرگزاری مهر: شهردار بندر گناوه گفت: بهبود مبلمان شهری ساحل گناوه برای ایام نوروز 92آغاز شده است.

رضا محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای بهبود مبلمان شهری گناوه در قسمت ساحلی اظهار داشت: شهرداری گناوه فعالیت‌های  گسترده‌ای را در بخش ساحلی برای آماده‌سازی شهر برای تامین رفاه و آسایش هم‌وطنانی که از سراسر کشور در ایام نوروز به گناوه می‌آیند، آغاز کرده است.

وی اضافه کرد: پیرو جلسات ستاد هماهنگی نوروزی برای آماده سازی شهر در زمینه استقبال شایسته از مسافران نوروزی با جدیت تمام در حال لکه گیری خیابان ها، احداث سرویس های بهداشتی، نصب المانها و مجسمه های زیبا در بلوار خلیج فارس هستیم.

شهردار گناوه با اشاره به برخی از اقدامات صورت گرفته در این قسمت افزود: موزائیک فرش کمپینگ شهرداری، رنگ آمیزی بلوار ساحلی، اصلاح نقاط آبگیر با احداث کانیوا و کانال را از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا است.

محمدی ادامه داد: با توجه به گسترش تلاش ها در راستای رفع معایب از شهروندان عزیز می خواهیم در صورت مشاهده نقاط معیوب و نیازمند اصلاح مراتب را به شهرداری اطلاع دهند تا در اسرع وقت نسبت به رفع معضلات اقدام شود.

شهردار بندر گناوه گفت: امیدوارم که ثمربخشی تلاش‌های شهرداری در جلب نظر شهروندان و مسافران نوروزی را در آینده نزدیک شاهد باشیم و از شهروندان می‌خواهم با مامورین شهرداری در ایام نوروزهمکاری گسترده ای داشته باشند.

آغاز نهضت بهسازی بلوارها در گناوه

محمدی در ادامه با اشاره به آغاز نهضت بهسازی بلوارها در گناوه خاطر نشان ساخت: در راستای ارتقاء مبلمان شهری گناوه، عملیات بازسازی بلوار پاسدارن این شهر آغاز شد.

وی  متذکر شد: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و حضور مسافران و گردشگران به شهر بندری گناوه، در ادامه تلاش های صورت گرفته برای زیباسازی مناظر عمومی شهر، بهسازی بلوار پاسداران دردستور کار ما قرار گرفت و عملیات اجرایی آن شروع شده است.

محمدی ادامه داد: این پروژه که به سفارش شهرداری گناوه توسط شرکت پی ساز حیات داوود در حال اجرا می باشد، حد فاصل چهارراه طالقانی تا چهارراه پاسداران را پوشش می دهد.

وی با اشاره به ویژگی‌های این پروژه عمرانی اظهار داشت: کاشت تک نهال، ایجاد سنگ فرش های گرانیتی، تهیه روشنایی و نصب گلدان از ویژگی های این پروژه است.

شهردار بندر گناوه در پایان گفت: پیش از این بخش های وسیعی از این بلوار توسط شهرداری گناوه بهسازی شده بود.

کد خبر 1792169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha