پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۵۶

فروزان مهر:

مشکل اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی در خراسان رضوی/تفاوت ارز مرجع و مبادلاتی

مشکل اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی در خراسان رضوی/تفاوت ارز مرجع و مبادلاتی

مشهد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی گفت: در این استان مسائل و مشکلاتی در زمینه اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی و تفاوت ارز مرجع و مبادلاتی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین فروزان مهر، شامگاه سه شنبه در حاشیه نشست شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولتی در  جمع خبرنگاران اظهار کرد: اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی، تفاوت ارز مرجع و مبادلاتی و کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش از مسائلی است که در این استان وجود دارد و به زودی برای رفع این مشکلات تلاش خواهد شد.

تسهیلات دهی در سیستم های بانکی

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه وضعیت تسهیلات دهی خوبی در سیستم های بانکی استان وجود دارد، افزود: میزان حجم سپرده ها در این استان مطلوب بوده و به زودی این تسهیلات در اختیار بخش های تولیدی استان قرار می گیرد.

فروزان مهر با بیان اینکه در این شورا برای منابع بانکی و استفاده از تسهیلات به بخش های اقتصادی تصمیمات خوبی در استان گرفته شده، گفت: همراهی و همدلی مناسبی در سیستم بانکی استان وجود دارد و هم اکنون در  حال پیگیری مسائل و مشکلات در این بخش هستیم.

برگزاری اجلاسی برای حل مشکل بانک ها

وی در خصوص واحدهای سرمایه در گردش، تصریح کرد: با پیگیری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت و معاونت برنامه ریزی فهرستی از واحدهای نیازمند سرمایه در گردش مشخص شده و برای سیستم بانکی ارسال می شود.

استاندار خراسان رضوی از برگزاری اجلاسی با حضور مدیران عامل بانک های کشور و وزیر امور اقتصادی و دارایی بر اساس دستور رئیس جمهوری خبر داد و افزود: در راستای حل مشکل بانک ها و استفاده از تسهیلات موجود استان در روزهای آینده اجلاسی برگزار خواهد شد.

کد خبر 1792180

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha