پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۰۸

مجازات قصاص برای قاتل عاشق پیشه

مجازات قصاص برای قاتل عاشق پیشه

پسر جوان که دختر مورد علاقه اش را با 46 ضربه کارد به قتل رسانده بود، به قصاص محکوم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این پرونده پویا 25 ساله متهم است 23 اسفند سال گذشته دختر مورد علاقه اش به نام معصومه را در تهرانپارس به قتل رسانده است.

صبح دبروز جلسه محاکمه متهم در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران و به ریاست قاضی عزیزمحمدی برگزار شد. متهم به قتل در این جلسه گفت : اتهام قتل عمدی را قبول دارم. دو سال قبل از جنایت یکی از دوستانم شماره معصومه را به من داد و رابطه ما به صورت تلفنی بود. او گفته بود هپاتیت دارد و من به خاطر بیماری به رابطه به او ادامه دادم. وقتی به خودم آمدم عاشقش شده بودم.

وی ادامه داد: زمان جنایت در یک کارگاه در همدان کار می کردم. روز حادثه با من تماس گرفت و خواست به تهران بیایم. من هم به تهران بازگشته و به محل کارش رفتم. وقتی وارد محل کار او شدم متوجه شدم در آنجا یک مرد هم کار می کند. به همین خاطر به او اعتراض کرده و با هم درگیر شدیم در یک لحظه کاردی از آنجا برداشته و با آن معصومه را کشتم.

در ادامه وکیل متهم به دفاع از موکلش پرداخت. پویا هم در آخرین دفاعش گفت : من اتهام قتل را قبول دارم و هر مجازاتی در نظر بگیرید قبول می کنم.

پس از آخرین دفاعیات متهم ، قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شده و متهم را به قصاص محکوم کردند.

کد خبر 1792260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha