پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۴۸

با تصحیح محمدعلی موحد/

«رساله در مناقب خداوندگار» مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد

«رساله در مناقب خداوندگار» مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد

نسخه تصحیح شده «رساله‌ در مناقب خداوندگار» توسط محمدعلی موحد که اثری درباره مولانا محمد بلخی است، در قالب جلسات هفتگی موسسه شهر کتاب مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «رساله‌ سپهسالار» یکی از سه کتابی است که اندکی بعد از درگذشت مولانا درباره‌ او نوشته شده است. سپهسالار در این رساله سیرت مولانا را در تحصیل و ریاضت و نماز و روزه و التزام به آداب شرع بیان کرده است و بر حالات و تجارب درونی و مقامات او در مراتب عرفانی چون عشق، وجد، سکر، استغراق و خوف و رجا می‌پردازد. سپس شمه‌ای از مذاق و مشرب مولانا را باز می‌گوید و سرانجام کوشیده است تا شیفتگی مولانا را به سماع و شعر، تبیین کند.

به تازگی رساله‌ سپهسالار با عنوان «رساله در مناقب خداوندگار» با تصحیح و توضیح محمدعلی موحد و صمد موحد به همت نشر کارنامه منتشر شده است.

نشست هفتگی شهر کتاب که روز سه‌شنبه سوم بهمن از ساعت 16:30 برگزار می‌شود، به نقد و بررسی این کتاب اختصاص دارد که با حضور محمدعلی موحد، صمد موحد، توفیق سبحانی و مریم حسینی در مرکز فرهنگی شهرکتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

ورود به این برنامه برای علاقه‌مندان آزاد است.

کد خبر 1792340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha