سرهنگ احمد حجت آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: از شب گذشته بارش برف در جاده های استان کرمان ادامه دارد و به دلیل سرمای شدید سطح جاده ها یخ زده است به همین دلیل باید رانندگی در جاده ها با احتیاط بالا انجام شود.
وی تصریح کرد: با وجود برف گرفتگی در جاده های استان کرمان اما جاده ها با تلاش ماموران راهداری و پلیس راه باز است و رفت و آمد ادامه دارد.
فرمانده پلیس راه استان کرمان نسبت به همراه داشتن زنجیر چرخ، پتو و وسایل امدادی برای مسافرت جاده ای تاکید کرد و گفت: از تردد خودروهایی فاقد زنجیر چرخ جلوگیری می شود.
وی ادامه داد: بارش برف در محورهای برفگیر استان کرمان همچنان ادامه دارد و رعایت نکات ایمنی ضروری است.
وی با اشاره به برف گرفتگی جاده ها افزود: هم اکنون کار نمک پاشی و ریختن ماسه برای بازنگه داشتن جاده ها در حال انجام است.
نظر شما