پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۱۱

تاثیر درصدی معاینه فنی خودروها در کاهش آلودگی هوا

تاثیر درصدی معاینه فنی خودروها در کاهش آلودگی هوا

مدیر عامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران گفت: همچنان در انتظار اصلاح قانون معافیت 5 ساله خودروها از معاینه فنی توسط مجلس هستیم و امید است که هرچه سریعتر این قانون مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد چرا که معاینه فنی خودروها می تواند حدود 23 درصد در کاهش آلودگی هوا نقش داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضوی با بیان این مطلب اظهار کرد: از زمانی که قانون معافیت 5 ساله خودروها از دریافت برگه معاینه فنی، اجرایی شد شاهد کاهش میزان مراجعات به این مراکز بودیم چنانچه میزان مراجعات به مراکز معاینه فنی حدود 42 درصد کاهش یافت.

وی ادامه داد: در واقع براساس این قانون خودروها 5 سال به حال خود رها می شوند که این مساله تشدید آلودگی صوتی و هوا در تهران را به دنبال دارد.

علی رضوی با بیان این اینکه انتظار می رود تجدید نظر و اصلاح چنین قانونی که محیط زیست و سلامت شهروندان را به خطر انداخته هرچه سریعتر صورت گیرد گفت: خوشبختانه مجلس نهم نسبت به اصلاح و بازنگری این قانون نظر مثبت دارد و این موضوع در حال حاضر در حال بررسی در کمیسیون های تخصص مجلس است که انتظار می رود هرچه سریعتر شاهد اصلاح این قانون باشیم.

وی افزود: در تمام دنیا بعد از 5 سال خودروها را فرسوده و از رده خارج می‌دانند و ما تازه بعد از این مدت می‌خواهیم خودروها را مورد معاینه فنی قرار دهیم. همچنین خودروهای نو در اروپا با وجود دارا بودن کیفیت و استانداردهای بالا، یک سال پس از تولید مکلف به دریافت معاینه فنی هستند، اما بر اساس قانون جدید اخذ جرایم رانندگی، خودروهای نو در کشورما تا پنج سال از دریافت معاینه فنی معاف شده‌اند که این موضوع واقعا جای تامل و تاسف دارد.

مدیر عامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران تاکید کرد: با توجه به اینکه تهران دیگر به ندرت روزهایی با هوای پاک را به خود می بیند و سالانه چند میلیارد دلار خسارات ناشی از آلودگی هوا به مردم و کشور تحمیل می شود، انتظار می رود که نمایندگان مجلس روند اصلاح قانون معافیت 5 ساله خودروها از دربافت معاینه فنی را هرچه سریعتر مورد برسی و تصویب قرار دهند.

کد خبر 1792431

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha