به گزارش خبرگزاری مهر،مسئول دفتر مطالعات و ادبیات پایداری حوزه هنری فارس اظهار داشت: تاریخ شفاهی فرصتی است برای طبقات ساکت و خاموش جامعه، طبقه ای که اگر سراغشان گرفته نشود، اطلاعاتشان را با خود به گور خواهند برد.
نیما زارع ادامه داد: با این شیوه از تاریخ نگاری به کسانی که تریبونی،کتاب و رسانه ای برای سخن گفتن نداشته و ندارند، فرصتی داده میشود تا از خود و شنیده ها، دیده ها و نقشهایشان در محور پیرامون صحنه ها و وقایع تاریخی بگویند و بگویند.
وی تصریح کرد: در همین راستا دفتر مطالعات و ادبیات پایداری حوزه هنری فارس نخستین دوره تخصصی کارگاه آموزشی "تاریخ شفاهی" را نیمه دوم بهمن ماه سال جاری با حضور اساتید برجسته استان فارس و کشور برگزار می کند.
مسئول دفتر مطالعات و ادبیات پایداری حوزه هنری فارس اضافه کرد: ریخت شناسی مصاحبه، مفهوم و اهمیت مصاحبه در تاریخ شفاهی، یک تجربه، مصاحبه های تاریخ شفاهی هنر انقلاب، نقد روایی بر مصاحبه در تاریخ شفاهی، تنگناها و ناگزیرهای مصاحبه گر در مصاحبه تاریخ شفاهی، خلاقیت ها و کارکردها تعاملات مصاحبه گر و مصاحبه شونده در تاریخ شفاهی،مصاحبه و تاریخ شفاهی با نگاهی برثبت خاطرات، ماخذ شناسی و روش پژوهی برخی از سرفصل های این دوره هستند.
زارع یادآورشد: علاقه مندان برای ثبت نام می توانند تا20بهمن ماه سال جاری به حوزه هنری فارس و یا سایت حوزه هنری به آدرس www.artfars.irمراجعه کنند.
این گارگاه به همت حوزه هنری فارس و با همکاری موسسه فرهنگی هنری آسمان هشتم برگزار می شود.
نخستین کارگاه شعر و ترانه در شیراز برگزار می شود
نخستین کارگاه شعر و ترانه با محوریت" ترانه، تصنیف و سروده کار مشترک حوزه هنری فارس و صدا و سیمای مرکز فارس در شیراز برگزار می شود.
مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری فارس گفت: این کارگاه محصول مشترک حوزه هنری و صداو سیمای فارس است که کلیه ترانه سرایان و شاعران فعال می توانند در صورت تمایل در آن شرکت کنند.
هاشم کرونی ادامه داد: علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند تا تاریخ 28 دیماه سال جاری از ساعت 9تا 13 به محل حوزه هنری فارس واقع در چهار راه خیرات مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: جلسات کارگاه انجمن ترانه با حضور کارشناسان شورای شعرو موسیقی صداو سیما فارس و مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری فارس برگزارمی شود.
نظر شما