پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۴۹

آغاز عملیات نصب ضریح جدید امام حسین(ع)

آغاز عملیات نصب ضریح جدید امام حسین(ع)

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات از آغاز عملیات نصب ضریح جدید امام حسین (ع) خبر داد.

 حسین پلارک در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای نصب ضریح جدید امام حسین (ع) باید ابتدا اجزای ضریح قدیمی باز شود که این موضوع نیز در دستور کار قرار دارد.

وی از باز شدن اجزای ضریح قدیم امام حسین(ع) در حرم مطهر حسینی خبر داد و تاکید کرد: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده فرآیند نصب پنجره‌های مشبک کنار محدوده قبر مطهر اباعبدالله الحسین (ع) آغاز شده است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: عملیات باز کردن اجزای ضریح قدیمی و نصب ضریح جدید حدود 45 روز به طول می انجامد .
 
به گفته پلارک، ضریح جدید اما حسین حدود دو ماه قبل آماده شده و از طریق زمینی و با عبور و زیارت مردم استانهای مختلف کشور به عراق انتقال داده شده است که امیدواریم با نصب آن مشتاقان امام حسین (ع) بتوانند این شاهکار را از نزدیک زیارت کنند.
کد خبر 1792718

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha