پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ دی ۱۳۹۱، ۱۹:۲۲

بهرامی:

بومی سازی علوم و فنون مختلف در کشور مصداق بارز تبدیل تهدیدها به فرصت

بومی سازی علوم و فنون مختلف در کشور مصداق بارز تبدیل تهدیدها به فرصت

شهریار - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت ایران یاسا گفت: تحریمها و محدودیتها نه تنها کوچکترین اخلالی در کاهش تولید و اشتغال شرکت ایران یاسا و سایر واحدهای تولیدی داخلی نداشته است، بلکه با تبدیل این تهدیدها به فرصت، زمینه بومی سازی علوم و فنون مختلف در ساخت تجهیزات مورد نیاز نیز فراهم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بهرامی بعدازظهر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه و بازدید از دستگاه های تهویه هوا که با حضور مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران، فرماندار، رئیس اداره محیط زیست شهریار و سایر مسئولان در محل شرکت ایران یاسا برگزار شد، با نگاهی به تاریخ تاسیس و فعالیت این شرکت اظهار داشت: شرکت ایران یاسا در سال 1342 فعالیت خود را با 200 نفر پرسنل و با تولید روزانه هزار تن شروع کرد که این رویه در سال 90 با تولید روزانه 24 هزار تن و با جذب هزار و 100 نیروی کار با شتاب قابل توجهی ادامه دارد.

وی ادامه داد : در طرح جذب نیرو و ایجاد اشتغال این شرکت با تمامی فشار و تهدید ها اعمال شده همه ساله بر تعداد نیروهای این شرکت افزوده شده است، در سالجاری نیز همانند گذشته، افرادی برای جذب  ثبت نام کرده اند که بر این اساس طی چند ماه آینده بر تعداد نیروهای این شرکت افزوده خواهد شد.

حضور فعال شرکتهای داخلی در بازارهای جهانی

این مسئول رونق صادرات و حضور چشمگیر شرکت ایران یاسا در بازارهای جهانی را بخش دیگری از توفیقات این اداره برشمرد و عنوان کرد: شرکت ایران یاسا با برند مشخص خود حضوری فعال در بازار های جهانی داشته و توانسته محصولات تولید شده خود را بدون مشکل برای کشورهای مورد نظر صادر کند.

بهرامی گفت: نتیجه مثبت دیگری که تحریم بر فعالیت این شرکت گمارد رایزنی با شرکت های داخلی برای  تامین و تولید دستگاه های مورد نیاز بود که با موفقیت  تولید این دستگاه ها بومی شد.

استقرار 8 دستگاه بک فیلتر ثابت و متحرک برای کاهش ذرات آلاینده زیست محیطی

مدیرعامل شرکت ایران یاسا اضافه کرد: با رشد قیمت دلار سهام شرکت نیز افزایش داشته و هیچ گونه محدودیتی نیز در پرداخت حقوق کارگران پیش نیامد.

این مسئول به توجه ویژه این شرکت در بخش کاهش ذرات آلاینده زیست محیطی نیز اشاره کرد و ادامه داد: مدیریت این شرکت در کنار تولید خود، توجه ویژه ای به کنترل و کاهش آلایندگی زیست محیطی داشته که با استقرار 6 دستگاه بک فیلتر ثابت و دو دستگاه متحرک بخش عظیمی از مواد آلاینده کنترل می شود.

کد خبر 1793027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha