به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس جوهری بعدازظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح دستگاه تصویه هوا که در محل شرکت ایران یاسا برگزار شد، اظهار داشت: شهریار از دیرباز به دلیل برخورداری از فضای سبز گسترده و وزش بادها به عنوان ریه تنفسی استان تهران شناخته شده است که تلاش مسئولان این شهرستان در راستای حفظ این موقعیت و استفاده حداکثری از این پتانسیل ویژه است.
این مسئول اقدامات صورت گرفته در زمینه کاهش آلایندگی اشاره کرد و گفت: حمایت و تشویق مدیران مراکز صنعتی و تولیدی به استفاده از دستگاه های تصفیه و تهویه هوا، بخشی از سیاستها بوده که امروز نمونه آن در شرکت ایران یاسا مشاهده می شود.
وی ادامه داد: انتقال مراکز صنعتی به شهرک صنعتی بخش دیگری از سیاستها است که امید میرود با اتمام این طرح، بخش عمده ای از مشکلات رفع شود.
جوهری بیان کرد: امید است با همکاری مسئولان و اقدامات حفاظت محیط زیست بخش عظیمی از ذرات و مواد آلاینده ای که منجر به آلودگی هوا می شود کاسته شود تا شهروندان بتوانند در محیطی کاملا سالم و بهداشتی زندگی کنند.
نظر شما