دکتر حسین باهر، استاد بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی در مورد دلایل فقدان اجماع در میان مسئولان در موضوعات مهم و اساسی کشور به خبرنگار مهر گفت: دلایل فرهنگی فقدان اجماع در میان مسئولان همانا فقدان فرهنگ اجماع است. برای تجمیع آراء نیاز به خطوط مشترکی از نظر هدف و استراتژی ضروری است.
وی در مورد اینکه چرا پراکندگی فکری و ناهماهنگیهای تصمیمگیری در میان مسئولان و در ردههای مدیریتی زیاد است هم تصریح کرد: دلیل عمده پراکندگی تصمیم گیری در رده های مدیریتی، سلیقه ای عمل کردن است، حتی با داشتن هدف خدمت به خلق و یا عبادت خدا و یا هر دو ( و خدای نکرده هیچ کدام!).
این رفتارشناس و جامعه شناس در مورد تبعات نبود اجماع در میان نخبگان سیاسی برای کشور هم اظهارداشت: به هنگام پراکندکی اندیشه و پیشه ، مجریان کارهای موازی یا متناقص و گهگاه هماهنگ انجام می دهند و شاید هم اصلاً هیچ کاری نمی کنند.
باهر درپایان یادآورشد: در هر صورت هزینه های عملیات فوق الذکر را ملت می پردازند. بقول شاعر "ملت بیچاره ستمکش درویش/ گاه زبیگانه می کشد، گهی از خویش".
نظر شما