به گزارش خبرنگار مهر،جشنواره ملی "کتاب در آینه " با هدف گسترش فرهنگ کتابخوانی ، ایجاد بستر مناسب برای بروز خلاقیتهای هنری ، انتقال پیام هنرمندان به جامعه در حوزه کتاب برگزار شد.
هنرمندان این جشنواره در سه بخش خوشنویسی ، عکاسی و پوستر به ارائه آثار خود پرداختند که در بخش خوشنویسی، آثار ارسالی شامل آیات، احادیث و سخنان مفاخر دینی و ملی با مضمون کتاب، کتابخوانی و کتابخانه بود.
در بخش عکس بیش از 68 اثر به دبیرخانه مسابقات ارسال شد که از میان 39 اثر به مرحله نهایی رسید.
در بخش پوستر نیز 139 نفر شرکت کرده که از میان آثار ارسالی 23 اثر به بخش مسابقه رسید.
در بخش خوشنویسی نیز 100 اثر از سوی 53 نفر ارسال شده بود که از میان آن ها تنها 30 اثر به بخش مسابقه راه پیدا کردند. در این بخش سید هادی صادقی از استان زنجان نفر اول، ذبیح الله نظری مهر از مهرشهر کرج نفر دوم و بهادر پگاه از قزوین نفر سوم شدند
نمایشگاه آثار خوشنویسی راه یافته به جشنواره ملی کتاب در آینه از28 دی ماه تا 4 بهمن ساعت 9 تا 12 و بعدازظهر 15 الی 18 در نگارخانه ملی چهار راه حافظیه برپاست.
نظر شما