به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی طباطبایی ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: اداره بازرسی منطقه برق شهرستان پاکدشت برای حمایت از مصرف کنندگان مجاز و سرمایه گذاری آنان با امکان سنجی و پایشهای صورت گرفته از محدوده اجرای طرح تعدادی از مناطق آلوده برقهای غیرمجاز و نقاط دارای معضل که صدمات و خساراتی توسط تعدادی متخلف برقهای غیرمجاز به مصرف کنندگان مجاز وارد آمده بود، شناسایی و در یک طرح ضربتی اقدام به جمع آوری انشعابات غیرمجاز کرد.
37 میلیون کیلووات ذخیره سازی انرژی صورت گرفت
وی افزود: اداره بازرسی با تجهیز اکیپهای کارآمد و تخصصی، استفاده از تجهیزات و ادوات مورد نیاز و تهیه نقشه دقیق از منطقه اقدام به اجرای مانور کرد و در این راستا دو هزار و 345 رشته انشعاب غیرمجاز را جمع آوری کرد و بیش از 37 میلیون کیلووات توسط منطقه برق پاکدشت ذخیره سازی انرژی صورت گرفت.
طباطبایی به حمایتهای مردمی در این خصوص اشاره کرد و بیان داشت: مردم همواره یار و یاور مسئولان بوده اند و با اقدام به موقع برای خرید انشعاب و توجه به اطلاعیه های مندرج در پشت قبوض و اطلاعیه های صادره توسط شرکت برق این اداره را بیش از پیش یاری رسانند.
شهروندان مراقب مأمور نماها باشند
وی ادامه داد: شهروندان مراقب سوء استفاده های برخی افراد که خود را مأمور اداره برق معرفی می کنند باشند و برای درخواست خدمات فقط به گیشه های مربوطه در منطقه برق مراجعه کنند و در مورد اخاذی برخی متخلفین آگاه باشند و در صورت مشاهده موارد را به سرعت به گزارشهای پلیسی 110 اطلاع دهند، مأموران برق منطقه پاکدشت می بایست دارای لباس مخصوص و کارت شناسایی همراه با ذکر نوع خدمات در کارت باشند.
مسئول اداره بازرسی منطقه برق پاکدشت یادآور شد: این اداره آمادگی کامل برای پیگیری سریع هرگونه شکایت و گزارش تخلف را دارد و حداکثر پس از 30 دقیقه از وصول گزارش تخلف همکاران خدوم بنده در منطقه حاضر شده و معضل را مرتفع می کنند.
نظر شما