پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ دی ۱۳۹۱، ۱۷:۳۹

اخبار استان تهران/

دو متجاوز به عنف در پاکدشت مجازات شدند

دو متجاوز به عنف در پاکدشت مجازات شدند

استان تهران- خبرگزاری مهر: دو نفر از متجاوزین به عنف، روز جمعه در ملاءعام مجازات شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این دو نفر با حکم دادگاه و با حضور دادستان عمومی پاکدشت در محله پارک معلم و در مجاورت دادگستری این شهر به دار آویخته شدند.

این دو نفر در قالب باند چهار نفره در سال 88 در پوشش مسافربر نسبت به آدم ربایی بانوان اقدام کرده بودند و علاوه بر تجاوز به عنف، مرتکب سرقت به عنف از آنان نیز شده بودند.

یکی از معدومان به نام سیاوش بابایی فرزند سر اصلان در سال 88 به پنج فقره تجاوز به عنف، شرکت در سرقت در عنف و شرکت در آدم ربایی اقدام کرده بود؛ محمود گودرزی فرزند امید خدا نیز اقدام به چهار فقره تجاوز به عنف، مشارکت در سرقت به عنف و آدم ربایی کرده بود.

پرونده این افراد در دادسرا تشکیل شده بود و پس از صدور کیفر خواست به شعبه 71 کیفری استان تهران ارجاع داده شد و با رسیدگی به پرونده این دو نفر به دلیل تجاوز به عنف به اعدام  به دلیل آدم ربایی به 25 سال حبس و به دلیل سرقت به عنف به شلاق محکوم شدند که با تأیید دیوان عالی کشور این حکم امروز اجرا شد.

ارائه خدمات گردشگری به بیش از 60 هزار شهروند تهرانی

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 20 تهران گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 68 هزار نفر از شهروندان تهرانی از برنامه های گردشگری این منطقه بهره مند شدند.

حبیب الله غفوری فعالیت مرکز ری شناسی این منطقه را مثبت ارزیابی کرد و  افزود: بازدید از آثار تاریخی، فرهنگی و مذهبی در قالب تورهای نیم روزه و یک روزه ری گردی و تهران گردی از فعالیتهای کلیدی این مرکز فرهنگی است.

وی با تأیید بر اینکه برنامه های گردشگری برای شهروندان هیچگونه هزینه ای ندارد و به صورت رایگان برگزار می شود، عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون 68 هزار شهروند از این امکانات فرهنگی بهره مند شده اند که حضور راهنمای سفر و گردشگری، توزیع بروشور، بسته های فرهنگی و  کتابچه های ری گردی و تهران گردی از ویژگیهای شاخص و نقاط قوت تورهای مورد اشاره است.

غفوری فعالیت مرکز ری شناسی را در سه محور میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برشمرد و ادامه داد: این مرکز دارای کتابخانه مجهز و تخصصی ری شناسی، سالن همایش و موزه مردم شناسی است که امکانات و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری مناسبی را برای معرفی و مطالعه ری در اختیار پژوهشگران و شهروندان تهرانی قرار می دهد.

گفتنی است، این مرکز در بلوار مدرس، ضلع غرب حرم حضرت عبدالعظیم(ع)واقع شده است و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 55972118 تماس بگیرند.

دو کارگاه تولیدی درهای چوبی در آتش سوخت

دو کارگاه تولیدی درهای چوبی واقع در شرق تهران پنجشنبه شب به علت نامعلومی در شعله های آتش سوخت که با تلاش آتش نشانان از گسترش این آتش سوزی به کارگاه های مجاور آن جلوگیری شد.

نیروهای ایستگاه 66 و همچنین یک دستگاه خودروی ویژه از ایستگاه 63 از سوی ستاد فرماندهی آتش نشانی به سوی محل حادثه در خیابان خاوران، شهرک صنعتی توتک حرکت کردند.

فرمانده آتش نشانان ایستگاه 66 در این باره اظهار کرد: در این محل دو کارگاه سازنده درهای چوبی MDFبه متراژ هرکدام 200 مترمربع در حال سوختن بود و آتش و دود فراوانی از آن متصاعد می شد.

حمزه جوادی افزود: آتش نشانان با استفاده از آب به سرعت اقدام به خاموش کردن آتش کردند و مانع از سرایت آن به کارگاه های دیگر که در مجاور این کارگاه ها بود، شدند.

وی درمورد چگونگی بروز این آتش سوزی گفت: بنا به اظهار شاهدان، به ظاهر آتش سوزی به دنبال وقوع یک انفجار شدید شروع شد و سپس هر دو کارگاه را در برگرفت.

سقوط آسانسور سبب مصدومیت یک شهروند ورامینی شد

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ورامین گفت: نقص آسانسور در یکی از مجتمع های مسکونی ورامین باعث سقوط یکی از ساکنان این مجتمع شد.

محمد خانی افزود: این حادثه به علت نقص فنی آسانسور مجتمع مسکونی مهستان رخ داد و باعث شد یکی از ساکنان این مجتمع به درون چاهک آسانسور سقوط کند که مأموران سازمان آتش نشانی با اطلاع از وقوع این حادثه در کمترین زمان به محل اعزام وعملیات نجات بخشی فرد حادثه دیده را آغاز کردند.

وی بیان داشت: نقص فنی قفل خودکار درب آسانسور باعث سقوط این شهروند با داخل چاهک آسانسور و مصدومیت شدید وی شد و پس از انجام عملیات نجات بخشی و بیرون آوردن مصدوم از درون چاهک آسانسور، موارد مربوط به درمان اولیه به وسیله اورژانس اجرا و مصدوم به بیمارستان منتقل شد.

خانی ادامه داد: با توجه به فعالیت مستمر آسانسورها در مجتمع های مسکونی، خرابی و استهلاک آن اجتناب ناپذیر است؛ از این رو لازم است شرکت های ناظر در دوره های زمانی مشخص نسبت به کنترل آسانسورها اقدام کنند تا از بروز حوادث پیشگیری شود.

خادمان امامزادگان شهرستان فیروزکوه تقدیر شدند

در آیینی با حضور رئیس اداره اوقاف و امور خیریه فیروزکوه از خادمان امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان تقدیر شدند.

این مراسم به همت اداره اوقاف فیروزکوه و به منظور تکریم و تقدیر از خادمان امام زادگان در محل اداره اوقاف برگزار شد.

رئیس اداره اوقاف فیروزکوه در این مراسم با تقدیر از زحمات ارزنده خادمان، بر اساس آیات و روایات در خصوص جایگاه خادم و خدمت کردن مطالبی ایراد کرد.

حجت الاسلام سیدمحمد سیدی ی با اشاره به نقش ارزنده خادمان در حفظ و حراست امام زادگان گفت: محفوظ نگه داشتن امام زادگان از گزندها و آسیب های انسانی و محیطی، وظیفه شرعی و قانونی آحاد جامعه اسلامی است.

در ادامه مراسم بیان مسائل و مشکلات و کمبودهای امامزادگان شهرستان از سوی خادمان در دستور کار قرار گرفت و در پایان با اهدای لوح از خدمات ارزنده امام زادگان شهرستان تقدیر شد.

پیش فروش بلیت قطار برای مسافران نوروزی از 20 بهمن آغازمی شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت: برای تسهیل در روند تهیه بلیت قطار برای مسافران نوروزی، از 20 بهمن ماه امسال در دو مرحله پیش فروش قطارهای تهران به مقصد شهرهای مختلف کشور اجرایی می شود.

محمدحسین فراهانی افزود: هنوز نحوه پیش فروش اتوبوسهای مسافربری اعلام نشده است، اما در آینده ای نزدیک زمان پیش فروش بلیت اتوبوسهای مسافربری در تهران اعلام می شود.

فراهانی درباره ورود مسافران نوروزی به استان تهران بیان داشت: در نوروز سال گذشته بیش از 15 میلیون مسافر از سایر استانهای کشور به استان تهران مسافرت کردند و پیش بینی می شود در نوروز امسال بیش از 25 میلیون مسافر وارد استان تهران شوند.

وی ادامه داد: بیشتر مسافران نوروزی از استانهای شمالی کشور وارد استان تهران می شوند و از استانهای جنوبی از استان تهران خارج می شوند و همچنین در نوروز امسال مانند سالهای قبل برنامه های مناسب برای تورهای گردشگری و مسافران نوروزی در استان تهران داریم.

کد خبر 1794087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha