پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ دی ۱۳۹۱، ۸:۱۹

امیری:

25 میلیارد ریال برای اجرای 64 طرح دامپروری در زرند اختصاص یافت

25 میلیارد ریال برای اجرای 64 طرح دامپروری در زرند اختصاص یافت

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرجهادکشاورزی زرند از اختصاص 25 میلیارد ریال برای اجرای 64 طرح دامپروری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی امیری در این خصوص گفت: این طرحها شامل پرواربندی گوسفند ، مرغداری گوشتی و پرورش گاو شیری است که 43 طرح با تسهیلاتی بین 100 تا 150 میلیون ریال از طریق کارگروه توسعه بخش کشاورزی به تصویب رسیده که در مرحله راه اندازی است و با بهره برداری از انها زمینه اشتغال 100 نفر به طور مستقیم ایجاد می شود.

امیری همچنین از اختصاص هشت میلیارد ریال اعتبار به 82 طرح جدید دامداری خبر داد و گفت: متقاضیان برای جذب تسهیلات مورد نیاز به بانک عامل معرفی شده اند که با راه اندازی این واحدهای جدید زمینه اشتغال حدود 150 نفر به طور مستقیم ایجاد می شود.

وی بازپرداخت تسهیلات را هفت و هشت  ساله و با کارمزد هفت درصد اعلام کرد .به گفته پورحبیبی مسئول امور دام جهاد کشاورزی زرند در این شهرستان 76 واحد گاوداری صنعتی و نیمه صنعتی با بیش از 850 راس - چهل واحد پرواربندی گوسفند با دو هزار راس  سه واحد مرغ تخمگذار با 70 هزار قطعه - 93 واحد مرغ گوشتی با تولید سالیانه بیش از هزار تن  دو واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت 100 قطعه  پنج واحد کبک و بلدرچین با ظرفیت 30 هزار قطعه و 9 باب استخر پرورش ماهی با تولید سالیانه 9 تن وجود دارد.

کد خبر 1794207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha