پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۴۱

حسن پور:

احساس وظیفه مهم ترین اصل مدیریتی است

احساس وظیفه مهم ترین اصل مدیریتی است

البرز- خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان البرز گفت: توجه و احساس مسئولیت مهم ترین اصل مدیریتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا حسن پور صبح شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش که با حضور حجت الاسلام علی عادلپور امام جمعه شهرستان البرز، ابراهیم زاده مدیریت مشارکت های مردمی آموزش وپرورش استان و اعضاء شورای آموزش و پرورش در اداره کل آموزش وپرورش این شهرستان برگزار شد اظهارداشت: امروزه شاهد این هستیم که افراد به جای پرداختن به وظایف خود به مسائل حاشیه ای می پردازند واین موضوع اختلال در مجموعه مدیریتی را به وجود خواهد آورد.
 
وی افزود: آموزش و پرورش شهرستان البرز از نظر نسبی و مقایسه با دیگر مناطق استان همیشه ممتاز بوده و رتبه های اول را به خود اختصاص داده است که این حاصل کار جمعی و تعامل بین مجموعه های دخیل است اما نباید به این موفقیت ها و دستاوردها قانع شد چرا که تا رسیدن به کیفیت مطلوب فاصله داریم و باید از ظرفیت های موجود برای ارتقاء کیفی تعلیم و تربیت و پویایی مجموعه آموزش و پرورش استفاده کنیم.
 
فرماندار شهرستان البرز بیان کرد: در آستانه انتخابات در زمین بدخواهان بذر نپاشیم چرا که دشمنان نظام به دنبال فرصت مناسبی هستند تا به انقلاب اسلامی ضربه وارد کنند و مردم را از جهت حرکت انقلابی دور کنند تا پشتوانه مردمی انقلاب تضعیف شود اما همیشه مردم ما با این توطئه ها مقابله کرده و با تبعیت از ولایت فقیه جواب دندان شکنی به دشمنان داده اند.
 
وی در پایان گفت: باید برای توسعه فعالیت ها و مردمی تر کردن شورای آموزش و پرورش بر اساس قانون یک بازنگری در فهرست اعضاء شورای آموزش و پرورش انجام گیرد تا تعاملات بین اعضای شورا و مردم افزایش پیدا کند و موجب تسریع در انجام مصوبات با همکاری مردم شود. 
 
افراد سیاسی از تهمت زدن به یکدیگر پرهیز کنند
 
امام جمعه الوند  نیز در این جلسه با اشاره به نزدیکی ایام انتخابات اظهارداشت: از تهمت و افترازدن به دیگران در فضای سیاسی پرهیز کنید ومراقب باشید تا سخنان بی  مورد وبدون سند در مورد دیگران نزنید و موجبات  بی حرمتی به افراد را فراهم نکنید.
 
حجت الاسلام علی عادلپور افزود: رقبا در انتخابات اخلاق سیاسی را مراعات کنند و تبلیغات سو نسبت به یکدیگر نداشته باشند و مراقب دست و زبان خود را در نوشتار و گفتار نسبت به دیگران باشند.
 
وی یادآورشد: آموزش و پرورش متولی اقدامات فرهنگی است و اجرای طرح‏های فرهنگی در هر اجتماع انسانی مستلزم همکاری و همراهی همه مردم و نهادهای دولتی و غیردولتی است.
 
امام جمعه الوند تصریح کرد: از این رو، مسئولان و مردم شهرستان البرز می ‏توانند در زمینه‏های فرهنگی، آموزش و پرورش را به عنوان نهادی برخوردار از بستری تاثیرگذار در این امور مورد حمایت خود قرار دهند.
 
مدیر آموزش و پرورش شهرستان البرز در این جلسه با بیان اینکه اهمیت امر تعلیم و تربیت بر هیچ کس پوشیده نیست گفت: تحول در آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین است که به تایید مقام معظم رهبری رسیده و لازمه اجرای آن بسیج همگانی همه افراد دخیل در این مجموعه و استفاده از همه ظرفیت ها و قابلیت های افراد است.
 
محمد حسین تقوی افزود: توسعه امر تعلیم و تر بیت در راستای تعالی دانش آموز ان و آینده سازان کشور است که در آینده وظیفه اداره این مملکت را بر عهده خواهند داشت و باید در سطح کشور افرادی از بستر آموزش وپرورش تربیت شوند که پایبند آرمان های اسلامی و انقلاب باشند.
 
ابراهیم زاده مدیریت مشارکت های مردمی آموزش وپرورش استان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان البرز را یکی از فعالترین مجموعه ها در سطح استان خواند وگفت : آموزش و پرورش البرز توانسته با تصویب 84 مصوبه در 9 جلسه برگزار شده در سال جاری رتبه اول استان را به خود اختصاص دهد و برگزاری منظم و متداوم جلسات این شورا باعث تعامل و هماهنگی بیشتر شده وموجبات خدمت رسانی بهتر به فرهنگیان ودانش آموزان را فراهم کرده است.
 
در ادامه حسینعلی کیانی معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان البرز به تشریح برنامه های آموزش وپرورش در دهه فجر پرداخت و بیان کرد: مهم ترین برنامه ها نواختن زنگ انقلاب در مدارس شهرستان، صبحگاه مشترک دانش آموزان و اجرای سرود توسط دانش آموزان در نماز جمعه است.
 
وی گفت: طرح ملی حفظ  قرآن کریم سال گذشته در مدارس شهرستان اجرا شد که با استقبال فرهنگیان و دانش آموزان روبرو شد.
 
کیانی در پایان از آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم برای یک هزار و 500 دانش آموز به صورت رایگان در این شهرستان خبر داد.
کد خبر 1794364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha