به گزارش خبرنگار مهر، موسی مهدوی صبح شنبه در افتتاحیه سامانه ملی تربیت و آموزش مدیران در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: چهار محال و بختیاری بیست و سومین استانی است که طرح ملی آموزش مدیران در آن اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه در هر استان به طور متوسط 300 مدیر در طرح ملی تربیت آموزش قرار داده شده است، تصریح کرد: در چهار محال و بختیاری 250 مدیر فعالیت می کنند که در این طرح می توانند شرکت کنند.
مهدوی با بیان اینکه آموزش تخصص های حرفه ای، بهبود مدیریت و... مدیران در طرح ملی دریافت می کنند، عنوان کرد: مدیران در این طرح دروس تخصصی حرفه خود را نیز باید بیازمایند.
وی ادامه داد: در این طرح زمینه های مفیدی فراهم شده و نظام صلاحیت حرفه ای به تصویب نظام رسیده و مدیران می توانند مدرک و گواهینامه صلاحیت آن حرفه را داشته باشند.
مهدوی عنوان کرد: تلاش بر این است که با همکاری مرکز آموزش علمی و کاربردی مقاطع تحصیلی را در غالب مجموعه علمی کاربردی در استان ها به سرعت ارتقاء داده شود و از این طریق مدیران سریع تر می توانند کاردانی و کارشناسی تخصص کار خود را بگیرند.
وی یادآور شد: سرمایه حاکمیتی بخش دولتی در این استان باید تقویت شود و بحث توسعه مدیریت در کشور باید عملیاتی گردد.
62هزار مدیر در بانک اطلاعاتی کشور ثبت نام کرده اند
رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی گفت: سال گذشته تنها 12 هزار مدیر اطلاعات خود را وارد بانک اطلاعاتی مدیران کرده بودند.
مهدوی اظهار داشت: یکی از محاسنی که مدیران اطلاعات خود را وارد بانک اطلاعاتی می کنند دسترسی آسان به استان های دیگر است.
وی تصریح کرد: تا سه هفته دیگر تمامی مدیران این استان اطلاعات خود را باید وارد بانک اطلاعاتی مدیران کنند.
مهدوی یادآور شد: افتتاحیه دوره آموزشی سامانه و برنامه تربیت آموزش مدیران در همین روز افتتاح خواهد شد.
نظر شما