به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم نصراللهی ظهر شنبه با بیان این مطلب در نشست مسوولان کمیته های تخصصی دهه مبارک فجر استان مرکزی درافزود: برنامه های دهه مبارک فجر امسال باید با شکوه تر از سالهای گذشته برگزار شود تا دشمنان بدانند ملت ایران تحت هر شرایطی مدافع ارزشهای والای انقلاب اسلامی خود هستند.
وی با بیان این که دهه مبارک فجر تنها بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیست افزود: این دهه، فرصتی برای پاسداشت ارزش های والای الهی و انسانی و گرامیداشت طلوع دوباره اسلام در قرن حاضر است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی با تاکید بر ضرورت تبیین ویژه برنامه های بزرگداشت ایام الله دهه فجر توسط دستگاه های اجرایی استان بیان داشت: باید از این فرصت تمام بهره لازم را برای آشنایی نسل جوان با دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران ببریم.
نصراللهی در ادامه از آغاز ویژه برنامه های دهه مبارک فجر در روز 12 بهمن ماه در بیت قدیمی امام راحل در شهر خمین خبر داد و گفت: زنگ انقلاب نیز در این روز در مدارس سراسر استان مرکزی نواخته خواهد شد.
نظر شما