پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ دی ۱۳۹۱، ۱۷:۲۵

اخبار شهرری/

بهره برداری از پروژه های امور شهری منطقه 20 تهران در دهه فجر

بهره برداری از پروژه های امور شهری منطقه 20 تهران در دهه فجر

شهرری - خبرگزاری مهر: شهردار منطقه 20 تهران با تأکید بر اتمام پروژه های نیمه تمام این منطقه تا پایان سال جاری از بهره برداری ده ها طرح امور شهری و فضای سبز همزمان با سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عظیم بابایی با اشاره به این مطلب گفت: همزمان با دهه فجر و جشن انقلاب اسلامی ایران 26 عنوان پروژه در حوزه امورشهری و فضای سبز شهری به مرحله بهره برداری می رسد و در اختیار شهروندان قرار می گیرد.

وی نگهداشت شهر و ارائه خدمات امور شهری و توسعه فضاهای سبز شهری در کنار تحقق رویکرد مدیریت شهری مبنی بر تبدیل شهرداری از یک سازمان خدماتی به نهاد اجتماعی را از اولویتهای مهم و قابل توجه برشمرد و افزود: نورپردازی سراهای محله، زیباسازی سیمای بصری، نقاشی دیواری، بهسازی تابلوها و فضاهای تبلیغات محیطی، نصب 12 یادمان شهدا، اهتزاز دو پرچم  ایران در ارتفاع 60 متری، نصب 250 دستگاه بدنسازی و 31 مجموعه بازی کودکان در سطح منطقه از جمله پروژه های مورد اشاره است.

بابایی به تأمین روشنایی بوستانهای مهران، نیلوفر، بسیج و محمودوند اشاره کرد و اظهار داشت: احداث آبنما در بوستانهای مالک اشتر و صدف و بازپیرایی آبنماهای بوستان حسن زاده و غدیر از دیگر اقداماتی است که به دلیل استفاده از منظر آب برای تلطیف هوا و آرامش بصری شهروندان انجام شده است.

وی اعتبار  پروژه های مذکور را بالغ بر 40 میلیارد ریال برشمرد و تصریح کرد: علاوه بر طرحهای مورد اشاره پروژه های دیگری نیز در حوزه های حمل و نقل و ترافیک، فنی و عمران و امور اجتماعی و فرهنگی همزمان با ایام الله فجر به مرحله بهره برداری می رسد و تقدیم شهروندان این منطقه می شود.

دانش آموزان منطقه 20 تهران با روشهای روشهای اطفای حریق آشنا شدند

کارگاه آموزشی روشهای اطفای حریق و استفاده از خاموش کننده های دستی در مدارس منطقه 20 تهران برگزار شد.

شهردار ناحیه 6 منطقه 20 تهران با اعلام  این خبر گفت: به منظور آشنایی دانش آموزان با اصول ایمنی و آتش نشانی و روشهای کنترل و پیشگیری از آتش‌ سوزی، کارگاه اصول آتش نشانی و ایمنی در مدارس حافظ و ولایت در محله نظامی برگزار شد.

بابک جعفری افزود: در این کارگاه با حضور کارشناس سازمان آتش نشانی ضمن آشنایی با مواد محترقه و خطرات ناشی از آتش سوزی، راه های پیشگیری و مقابله با آتش سوزی و مواد قابل اشتعال، روشهای استفاده از انواع خاموش کننده ها و نحوه اطفای حریق به وسیله کپسولهای آتش نشانی به دانش آموزان آموزش داده شد.

وی به برگزاری کارگاه های آموزش شهروندی در سراهای محلات اشاره کرد و اظهار داشت: به همت امور بانوان اداره اجتماعی فرهنگی ناحیه 6 کارگاه ظرفیت سازی اجتماعی با موضوع مهارت انتقادپذیری با شرح مباحثی در خصوص مهارت انتقادپذیری - آموزش و مشارکت اجتماعی - ارتباط مؤثر و...  در سراهای محلات برگزار شد.

کد خبر 1794915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha