پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۲:۲۱

صدفی:

16 ستاد مردمی دهه فجر در شهرک ها و محلات کرمان راه اندازی شد

16 ستاد مردمی دهه فجر در شهرک ها و محلات کرمان راه اندازی شد

کرمان - خبرگزاری مهر: مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از راه اندازی 16 ستاد مردمی دهه فجر در شهرک ها و محلات برای اولین بار در کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صدفی صبح یکشنبه در جلسه اعضاء ستاد دهه فجر که با حضور استاندار کرمان همراه بود، دهه فجر را نقطه عطفی در تاریخ ایران دانست و گفت: مردم ایران دهه فجر را به عنوان یک ایام الله گرامی می دارند.

وی گزارشی از عملکرد ستاد ارائه کرد و گفت: اصول و سیاست های ستاد در دو بخش محتوایی و اجرایی برنامه ریزی شده که در بخش محتوایی ترویج آرمان ها و ارزش های انقلاب، تحکیم ارکان انقلاب به ویژه اصل ولایت فقیه، تبیین پیشرفت ها و دستاوردهای نظام از جمله آنهاست.

صدفی نقش انقلاب در ترویج باورهای دینی و اعتماد عمومی، تببین نقش انقلاب در بیداری اسلامی و تقویت وحدت کلمه را از دیگر اصول محتوایی برنامه های ستاد عنوان کرد و گفت: در بحث اجرایی نیز مشارکت حداکثری مردم در برنامه ها جزء اصول و سیاست های ستاد است که در این راستا 16 ستاد مردمی در شهرک ها و محلات برای اولین بار تشکیل شده است.

وی توجه به روستاها و عشایر و تشکیل ستادهای روستایی، پرهیز از اسراف در برنامه ها، بسترسازی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات با رعایت پرهیز از تبلیغات سیاسی و جناحی و مشارکت اقلیت های مذهبی را از جمله دیگر سیاست های اجرایی ستاد عنوان کرد.

رئیس ستاد دهه فجر استان کرمان، در پایان تصریح کرد: هرچند ایام الله دهه فجر فرصتی مناسب برای تبلیغ حضور حداکثری مردم در انتخابات سال آینده ریاست جمهوری است اما هرگونه تبلیغ سیاسی و جناحی در برنامه ها و بالاخص مراسم عمومی دهه فجر ممنوع است.

کد خبر 1795446

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha