پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۳۲

امرایی با مهر مطرح کرد:

اپیدمی خاصی در دامهای کوهدشت مشاهده نشد/ واکسیناسیون 370 هزار گوسفند

اپیدمی خاصی در دامهای کوهدشت مشاهده نشد/ واکسیناسیون 370 هزار گوسفند

کوهدشت - خبرگزاری مهر: رئیس اداره دامپزشکی کوهدشت گفت: هیچگونه اپیدمی خاصی در بین دام های کوهدشت وجود ندارد.

باقر امرایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مبارزه با بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله تب مالت، هاری، سیاه زخم و ... جزء وظایف مراکز دامپزشکی است گفت : با بررسی های انجام شده هیچ گونه بیماری خاصی در دام های کوهدشت دیده نشده است.

امرایی ادامه داد: بیماری سیاه زخم از شایع ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام است که خوشبختانه در 15سال اخیر ردپایی از این بیماری خطرناک در بین دام های کوهدشت مشاهده نشده است.

رئیس اداره دامپزشکی کوهدشت همچنین از واکسیناسیون شاربن و آبله 370 هزار راس گوسفند و بز، واکسیناسیون تب برفکی 16هزار راس گاو طی دو فاز و واکسیناسیون تب برفکی 90 هزار راس بز و گوسفند در 10 ماهه نخست سالجاری خبر داد.

وی افزود: یکی از شیوه های کنترل دامپزشکی نظارت و کنترل موادخام با منشا دامی نظیر گوشت، مرغ، ماهی و خوراک دام ازطریق قصابی ها، ماهی فروشی ها و کشتارگاه هاست که در سال جاری با بازرسی های انجام شده 25 تن گوشت غیرقابل مصرف ضبط و متخلفین به مراجع قضایی سپرده شده اند.

وی با اشاره به وجود خشکسالی سالهای اخیر در کوهدشت و کمبود تغذیه دامی در این شهرستان اظهارداشت: کمبود علوفه و ضعف خاک باعث ضعیف شدن دام ها از نظر بدنی شده است اما خوشبختانه فعلا با هیچ گونه بیماری روبه رو نشده ایم.

امرایی همچنین با اشاره به وجود برخی کشتارهای غیرمجاز دام در شهرستان کوهدشت یادآور شد: به مردم توصیه می شود از تهیه گوشت بدون مهر دامپزشکی خودداری کنند چرا که این مرکز همواره تلاش می کند با نظارت و کنترل همه جانبه گوشت سالم را به دست مردم برساند.

کد خبر 1795798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha